Säljare

Säljare

Vi söker i första hand dig som har framgångsrik erfarenhet av anbudskalkylering inom bygg- eller takentreprenader. Om du nu inte har den exakta bakgrunden men upplever att detta är en typ av arbete som ligger naturligt för dig samt du generellt har nått höga resultat i andra eller liknande roller, så ber vi dig ändå att söka tjänsten.

I denna roll kommer du att genomföra kundbesök även inkluderande måttagning, kalkyl, offertskrivning, uppföljningar på telefon samt försäljning. Du trivs med att ge service både internt inom organisationen och externt till våra kunder.

Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta på höga höjder med användning av arbetsskydd eftersom du regelbundet gör takinspektioner på olika typer av tak. Om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig på säkerheten samt hur man förflyttar sig på tak. Du har normal till god datavana samt körkort för bil.

DM TAK är ett prisvinnande och framgångsrikt företag med höga kvalitetskrav och god intern organisation. En duktig säljare tar sig till företag som har bra produkter!

Är du rätt person för att vara med i ett vinnande team? I så fall skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning, Account Manager, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dmtak.se/
Sista ansökningsdag 13 feb 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DM TAK är ett växande företag i takbranschen. Företaget har en egen strategiskt placerad anläggning i Huddinge (Länna) med mer än 60 medarbetare. DM TAK satsar mycket på att vidareutveckla både företaget och all anställd personal. Företaget har under de senaste åren mottagit flera priser och utmärkelser för vårt professionella och kvalitativa arbete. I en nyligen gjord undersökning så blev det allmänna omdömet om att jobba på DM TAK: "Jag lär mig nya saker, utvecklas och blir mer självsäker. Det är ett seriöst företag med bra organisation och trevliga kollegor."