Personaladministratör

Personaladministratör

Tjänsten
Som personaladministratör kommer du att ansvara för:
  • Utreda personalbehovet i företaget.
  • Sköta rekrytering, annonsering, göra intervjuer och ta in referenser.
  • Svara på avtals- och lönefrågor.
  • Planera och genomföra introduktion för nyanställd personal.
  • Planera kompetensutveckling för alla anställda.
  • Ha samtal med anställda om löner och anställningsvillkor.
  • Arbeta med omplacering av personal till nya arbetsuppgifter.
  • Sköta arbetskraft från samarbetspartners.
  • Administrativa uppgifter.
  • Rekryteringsmässor eller arbetsmarknadsdagar eller andra liknande event.
Erfarenhet
För det mesta kommer du att arbeta med människor, både vid rekrytering och med befintlig personal, så det är ett måste att du har hög social kompetens och att du gillar att arbeta med människor. Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och som visat prov på att förmågan att nå mycket bra resultat i dina tidigare jobb är professionell och service-inriktad. Om du inte har erfarenhet eller utbildning på den typ av arbete men känner att du har en stark vilja att bli professionell inom detta område så kommer vi utbilda dig.

Din person
Som person är du noggrann, flexibel och har god administrationsvana. Du är en van datoranvändare och har erfarenhet av att använda telefonen som främsta verktyg i det dagliga arbetet. Du behöver kunna behärska det svenska språket i både tal och skrift. Du är initiativtagande och ser vad som behöver göras, du är alltid handson och sitter inte och väntar på instruktioner. Vidare är du strukturerad och ordningsam, duktig på att avsluta uppgifter och du är van vid att hålla många bollar i luften samtidigt.

Ansökan
Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dmtak.se/
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DM TAK är ett växande företag i takbranschen. Företaget har en egen strategiskt placerad anläggning i Huddinge (Länna) med mer än 60 medarbetare. DM TAK satsar mycket på att vidareutveckla både företaget och all anställd personal. Företaget har under de senaste åren mottagit flera priser och utmärkelser för vårt professionella och kvalitativa arbete. I en nyligen gjord undersökning så blev det allmänna omdömet om att jobba på DM TAK: "Jag lär mig nya saker, utvecklas och blir mer självsäker. Det är ett seriöst företag med bra organisation och trevliga kollegor."