Arbetsledare

Arbetsledare

DM TAK är ett växande företag i takbranschen. Företaget har en egen strategiskt placerad anläggning i Huddinge (Länna) med mer än 60 medarbetare. DM TAK satsar mycket på att vidareutveckla både företaget och all anställd personal. Företaget har under de senaste åren mottagit flera priser och utmärkelser för vårt professionella och kvalitativa arbete. I en nyligen gjord undersökning så blev det allmänna omdömet om att jobba på DM TAK: "Jag lär mig nya saker, utvecklas och blir mer självsäker. Det är ett seriöst företag med bra organisation och trevliga kollegor."

Tjänsten
Som arbetsledare kommer du att ansvara för 5-7 st. arbetslag med 2-5 anställda i vardera lag. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, koordinera och leda dessa arbetslagen i deras arbete när det gäller takomläggningar både för privata villatak och kommersiella fastigheter. Du kommer även att ha löpande kontakt med våra kunder samt göra slutlig besiktning för godkännande av utfört arbete.

Erfarenhet/ Utbildning
Vi söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet av från arbete inom takomläggning eller snickeri. Det är också meriterande om du även har erfarenhet av arbetsledning inom bygg- eller takentreprenader.

Din person/ Övrigt
Som person tar du egna initiativ och arbetar självständigt. Du gillar ordning och reda och arbetar strukturerat. Det är också viktigt att du är en van datoranvändare och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Du är snabb och har körkort för bil.

Ansökan
Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt (34 dagar kvar)