Ansvarig för produktionsplanering

Ansvarig för produktionsplanering

Tjänsten
Som ansvarig för produktionsplanering kommer du att arbeta med inkommande beställningar av takomläggningar. Utifrån beställningarna planerar du både personal och material för varje projekt. Detta innebär inköp, koordinering och administration, samt dokumentation och överlämning till fakturering när jobbet är klart. Det inkluderar också enklare lagerarbete.


Erfarenhet/ Utbildning
Vi söker i första hand dig som har framgångsrik erfarenhet av administrativt arbete inom logistik- /bemanningsplanering eller liknande.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och som visat prov på att förmågan att nå mycket bra resultat i dina tidigare jobb.


Din person/ Övrigt
Som person är du ordningsam, noggrann och har god administrationsvana. Du har erfarenhet av att använda datorn och telefonen som främsta verktyg i det dagliga arbetet.

Du måste vara bra på att hitta lösningar till oväntade problem, samt kunna förutsäga konsekvenser för att planera för bästa och mest möjliga produktion. På det här jobbet kommer du att ha många bollar i luften och du måste ha motor att jobba mycket och snabbt.

Det är viktigt att du trivs med att ge blixtsnabb service externt till våra kunder och internt inom organisationen, därför måste du ha hög social och kommunikativ kompetens.

Du behöver kunna behärska det svenska språket i både tal och skrift. Det krävs ett körkort och det är ett plus om du också har truckkort.

Ansökan
Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dmtak.se/
Sista ansökningsdag 4 apr 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DM TAK är ett växande företag i takbranschen. Företaget har en egen strategiskt placerad anläggning i Huddinge (Länna) med mer än 60 medarbetare. DM TAK satsar mycket på att vidareutveckla både företaget och all anställd personal. Företaget har under de senaste åren mottagit flera priser och utmärkelser för vårt professionella och kvalitativa arbete. I en nyligen gjord undersökning så blev det allmänna omdömet om att jobba på DM TAK: "Jag lär mig nya saker, utvecklas och blir mer självsäker. Det är ett seriöst företag med bra organisation och trevliga kollegor."