Nyfiken Revisorsassistent till kund

Nyfiken Revisorsassistent till kund

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är sätter prestation i fokus. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg!

Nu söker vi dig som brinner för kvalitet och service som ny revisorsassistent till vår kund.

Som revisorsassistent kommer du att arbeta i nära samarbete med en kvalificerad revisor. Du kommer i huvudsak att arbeta med upprättande av granskningsplaner, granskning av företag, stiftelser och föreningar samt vara ansvarig för kontakten med redovisningskonsulter och kunder.

Utifrån önskemål och kompetens finns även möjlighet att bredda rollen så att den även innefattar deklarationer, bokslut och rådgivning.

Uppdraget beräknas till en början sträcka sig ca 6 månader med start i februari, finns möjlighet till förlängning.

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad och investerar tid i dina relationer, tar initiativ och antar utmaningar. Vi söker dig som har en positiv inställning och visar engagemang samt tar ansvar för det du gör. Uppdraget är på en mindre byrå och därför läggs stor vikt på dina personliga egenskaper.

Då rollen innebär många externa kontakter är det viktigt att du är utåtriktad samt har ett lösningsorienterat och affärsmässigt förhållningssätt.
  • Vi ser att du har relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Du erbjuds

Lön enligt Ö.K och möjlighet till flex.

Ansökan

Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag på www.b3p.se. Vid frågor vänligen kontakta Alexander Ytterberg på alexander@b3p.se
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (19 dagar kvar)