Servicetekniker/Innesäljare

Servicetekniker/Innesäljare

Vi söker nu en Servicetekniker/Innesäljare som tycker om att möta kund. Du kommer att vara placerad vid vår depå i Länna men arbete vid vår depå i Nynäshamn kommer att förekomma. Du blir en del av en sammansvetsad grupp och kommer ha ett nära samarbete med övriga medarbetare och aktivt delta i driften och skötseln av depåerna. Du kommer att arbeta med hela vårt uthyrningssortiment som består av byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner.

I rollen som Servicetekniker/Innesäljare kommer du i huvudsak arbeta med returhantering av maskiner och tillbehör efter hyra. Arbetet går ut på att se till att våra kunder i alla lägen får en bra dag på jobbet med fungerande maskiner och god service.

Du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroll, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt genomför vissa reparationer/underhåll. Du kommer att arbeta med byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner samt aktivt delta i driften och skötseln av depåerna.

Vid behov kommer du att hjälpa till i butiken. Du hjälper kunderna i butiken direkt eller över telefon. Du ger råd och instruktioner och utför ett aktivt säljarbete. Utöver kan även en del administrativa arbetsuppgifter så som beställning av reservdelar, debitering av kundskador, förbrukningsmaterial och returtransporter samt påfyllning och lagerföring av saluvaror förekomma.

Din bakgrund

Vi söker efter dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker - människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö.

Vi ser gärna att du har ett maskintekniskt intresse. Krav på fullgjord gymnasieutbildning, god datorvana och B-Körkort. Har du dessutom truckkort, el-behörighet och erfarenhet av servicerelaterat arbete, ses det som meriterande.

Du är praktiskt lagd, noggrann och har en hög servicekänsla. Du tycker om att ge det lilla extra även när tempot är högt.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald stärker vår kundservice.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Ansökan

Vill du bli en av oss? Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2019-01-04, urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Drakfalk tfn: 070 432 98 10

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 jan (25 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Cramo är verksamt i 14 länder genom ca 300 depåer och 2.500 medarbetare. Omsättningen 2017 var 729,5 miljoner Euro. Cramo är börnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Cramo AB ingår i Cramo Group. I Sverige är Cramo AB det ledande uthyrningsföretaget med över 100 depåer och ca 850 anställda över hela landet.