Fastighetsskötare till Huddinge

Fastighetsskötare till Huddinge

Är du en person som gillar kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Din arbetsplats
Hos oss kommer du att arbeta med fastigheter och hyresgäster i södra Stockholm, främst i Huddinge. I rollen kommer du tillsammans med kollegor arbeta för att säkerställa den framtida driften, utvecklingen av fastigheterna samt garantera hyresgästers nöjdhet. Större delen av arbetena kommer att utföras till hyresgäster vars behov är olika, vilket leder till varierade arbetsmoment.

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi kommer att se till att du som medarbetare får relevanta utbildningar inom de områden som du kommer arbeta med exempelvis Heta arbeten, Fallskydd, Anläggningsskötare för brandlarm och Anläggningsskötare för sprinkler.

Vad vi söker
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som kan hantera enklare hantverksmässiga arbeten såsom inredningsmontage etc. Tidigare hantverksyrken är meriterande. Det kommer att förekomma en viss del utomhusrelaterade arbeten i anslutning till fastigheten som t.ex. rensning av takbrunnar, skottning framför entréer, byte av tätningslister mm.

Vi uppskattar om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga, som skapar positiva kontakter både internt som externt. Vi ser gärna att personer som vill växa och utvecklas söker sig hit.

B-körkort är ett krav.

Ansökan
Ansökan skickas med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta anställande Driftledare Daniel Granlöf, 072-226 05 74. Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer görs löpande.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Inom Coor Fastighet och Säkerhet i Stockholm/Mälardalen som denna rekrytering avser är vi ca 100 medarbetare.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 11 jan 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.