Leverans-, mottagning- och funktionskontrollant till Containertjänst i Tyresö AB

Leverans-, mottagning- och funktionskontrollant till Containertjänst i Tyresö AB

Vi letar efter
Dig som är ung och är serviceinriktad och som trivs med ett varierande arbete inom leverans, mottagning och funktionskontroll. LMF!
Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker.Med kunden i fokus och en härlig laganda kommer du arbeta effektivt inom tre huvudområden: Leverans, Mottagning och Funktionskontroll. Dina arbetsuppgifter består bland annat av dokumentation av processer, lastning och lossning, inventering, leveranskontroll samt mottagningsbesiktning.

I rollen som LMF:are kommer du arbeta med olika truckar men även med hjullastare. I rollen ingår ansvar och organisering på företagets depå och gård. Du kommer lasta och lossa material som ska hyras ut till kunder. Du plockar ihop inför order och kontrollerar produkter som har varit uthyrt.

Din profil

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är utåtriktad och tycker om att arbeta med kunder. Du har en hög servicevilja och sätter alltid kunden i främsta ledet.

Då vårt säkerhetstänk är högt, värdesätter vi egenskaper som noggrannhet och ansvarstagande.

Du arbetar proaktivt och löser arbetsuppgifter tidseffektivt och med hög kvalitet.

Vi erbjuder dig
Vi på Containertjänst erbjuder dig en
utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjlighet till kompetensutveckling där erfarenhetsutbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap.

Meriter
Dokumenterad erfarenhet eller utbildning inom tex. kundmottagning, lagerförsäljning, lastbilschaufför, svets, montage, maskinkörning. Förarbevis truck.

Varaktighet
Heltid
Tillträde omgående
6 mån provanställning

Krav
B-körkort, viss datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska.

Ansökning och eventuella frågor skickas endast per mail till: rikard@containertjanst.se

Vi finns i Skogås. Länna industri område
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.containertjanst.se
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Containertjänst i Tyresö AB erbjuder uthyrning och försäljning av förrådscontainers och vägprodukter för alla riktiga byggare!

Vi är ett familjeföretag lokaliserade på tre olika ställen i Stockholm och har byggrelaterade kunder runt om i Norden.
Företaget är nu i en fas att ta ett steg upp och bli ännu bättre på det vi gör och vi hoppas därför att hitta ytterligare engagerade medarbetare.