Capio Skogås söker specialist i allmänmedicin

Capio Skogås söker specialist i allmänmedicin

Är du allmänspecialist och vill arbeta på en vårdcentral där man värnar om varandra? Då kan tjänsten på Capio vårdcentral i Skogås vara något för dig!

Omfattning: Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid men tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Arbetstiden är förlagd vardagar kontorstid och ingen jour- eller helgtjänstgöring ingår i tjänsten.

Arbetsbeskrivning:

Som läkare på Capio i Skogås kommer du att ingå i en personalgrupp som består av totalt 16 personer som jobbar nära varandra, däribland läkare, sjuksköterskor, psykolog etc. Vår ambition är att erbjuda vård av högsta kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande för våra patienter. Arbetet som läkare på vår vårdcentral innebär utredning och behandling av patienter på mottagningen. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Cirka 13.000 patienter är listade hos oss och vi håller till centralt i Skogås, nära kommunikationer.

Som ny får du en god introduktion till företaget och arbetsinnehållet. Du får en mentor som ger dig regelbunden handledning och som kan fungera som ett bollplank.

Kvalifikationer:

Du som söker ska vara läkare med specialistutbildning inom allmänmedicin och ha ett gediget intresse för arbete inom primärvården.

Randstad Care sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd hos Capio.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Randstad Care är ett specialistområde inom Randstad med fokus på sjukvård. Vi är ett auktoriserat vårdbemanningsföretag som via engagerade konsultchefer och brett nätverk skapar utvecklingsmöjligheter för läkare och sjuksköterskor. Vi levererar bemannings- och rekryteringstjänster till vårdgivare, inom såväl den offentliga som privata sektorn, i Sverige och Norge.

Sista ansökningsdag: 2018-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information kontakta: Kandidatansvarig: Therese Osvald på 070- 309 78 08 alt. therese.osvald@randstad.se eller Rekryteringskonsult: Sanna Haglund på 070- 377 13 48 alt. sanna.haglund@randstad.se
Mer info
Kontaktperson Therese Osvald
Telefon 0703097808
Område Huddinge
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.