Store Area Manager

Store Area Manager

Bygghemma Group är en snabbt växande e-handelsgrupp som på kort tid etablerat sig som en av de största och mest framgångsrika aktörerna inom retail online i Norden. Under devisen "We make living easy" binds gruppens närmre 25 varumärken samman av en kultur som kännetecknas av engagemang, resultatfokus och en stark entreprenörsanda.

Vi är e-handeln som satsar stort på fysiska visningsbutiker. Detta för att kunna erbjuda hjälp i beslutet, ge rådgivning eller inspiration i miljöer där vi visar upp noga utvalda delar av vårt breda sortiment.

För närvarande har vi 7 visningsbutiker (öppnar snart vår 8:e) runtom i landet och expansionstakten framåt är hög. Därför söker vi nu en Store Area Manager för Region Öst.

Rollen


Som Store Area Manager arbetar du för att utveckla butikerna inom ditt dedikerade distrikt, så att de når sina målsättningar. Du ansvar för att bygga en vinnande kultur, där vi ger våra kunder bästa möjliga service och du är själv aktiv med att möta kunder i våra butiker.

Huvudsakliga ansvarsområden;
  • Säkerställa att kunderna alltid möter attraktiva och säljande butiker
  • Tillse att butikerna drivs med en hög kvalitet och i enlighet med Bygghemmas värderingar
  • Arbeta för att Bygghemmas service i butik lever upp till kundernas förväntningar
  • Coaching och utveckling av teamledare och medarbetare
  • Aktivt deltaga i rekrytering, introduktion och utbildning av nya medarbetare inom distriktet
Tjänsten utgår ifrån vår butik i Kungens Kurva och du rapporterar till Head of Retail & Offline Sales.

Om dig


Vi söker dig som är en entusiasmerande ledare med hög förståelse för detaljhandeln och förstår vikten av att skapa långvariga relationer med kunden. Du kan motivera och leda personal genom andra. Du gillar tanken av att kombinera orden service, kundfokus och försäljning på ett framgångsrikt sätt. Har du kunskaper och erfarenhet från byggvaruhandeln ser vi det som meriterande, men ännu viktigare är ditt driv och din vilja att vara med och bygga upp framtidens byggvaruhus. Som person ser vi att du är ambitiös och du tar personligt ägarskap för verksamheten och dina medarbetare. Du är en "doer" som trivs i en resultatorienterad miljö.

Låter detta som din typ av utmaning?
Vi väntar på att höra ifrån dig, så skicka gärna din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Om företaget


Bygghemma Group är den ledande onlinebaserade leverantören av hemförbättringsprodukter i Norden. Vi erbjuder våra kunder ett brett produktsortiment till attraktiva priser med bekväm hemleverans inom framför allt områdena heminredning, trädgårdsprodukter och byggvaror. Några av koncernens mest namnkunniga onlinebutiker är bygghemma.se, chilli.se, trademax.se och furniturebox.se i Sverige, bygghjemme.no i Norge, netrauta.fi, taloon.com och kodin1.com i Finland samt myhomemobler.dk och frishop.dk i Danmark.

Bygghemma Group omsatte ca 5 miljarder kronor 2018 och är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. Totalt har koncernen drygt 1 000 anställda och huvudkontoret är beläget i Malmö.

Läs mer på: www.bygghemma.se och www.bygghemmagroup.se
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygghemma.se har sålt varor på nätet sedan 2006, och är en del av Bygghemma Group. Vårt stora sortiment med välkända varumärken gör oss idag till ett av Sveriges största nätbutiker inom byggvaror, hem, och trädgård. Vårt mål är att ge en mycket god köpupplevelse med hjälp av kunnig personal, bra service och ett stort utbud av kvalitetsprodukter till marknadsmässiga priser. Vår målgrupp är främst privatpersoner som vill handla byggvaror från kända varumärken till attraktiva priser.

På Bygghemma.se finns över 350.000 produkter för hem och trädgård. Förutom webbsidan har Bygghemma.se visningsbutiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.