Konstruktör till stålhallsbolag

Konstruktör till stålhallsbolag

Är du en "doer" som inte bara frestas av att bygga större konstruktioner, utan du lockas även av tanken på att få vara med och bygga en ny tjänst, bidra till verksamhetsutveckling och vara med och forma din och dina kollegors historia? Läs vidare!
Utan stål skulle inte samhället se som det gör idag. Stål ser till att byggnader håller i flera generationer framöver. Blixthuset Stålhallar grundades år 2018 och började med en koncernchefs vision om att både bygga ett företag från början och att hjälpa andra att bygga affärslokaler av olika slag. Att få vara med från start, under resans gång och slutligen få ta det första steget in i en nyckelfärdig hall utifrån kundens specifika önskemål är något som grundarna brinner för.

Bolaget har sin stationering i Huddinge, men hela landet som byggarbetsplats och i takt med en betydande tillväxt så är det nu dags att utöka teamet. Som en del av Blixtljuset-koncernen så erbjuder Blixthuset Stålhallar det lilla bolagets flexibla familjeanda och det stora bolagets driftfördelar där beslutsvägarna är korta och dagarna präglas av rak och transparent kommunikation, i kombination med ödmjukhet och skratt även under de tuffaste perioderna.

Arbetsuppgifter

I rollen som konstruktör får du chansen att dagligen hantera varierande arbetsuppgifter, föra intressanta dialoger med olika personer både internt och externt och växa tillsammans med bolaget. Du får möjligheten att se din konstruktion ta form, testa den och göra ändringar i syfte att ta fram hållbara och kvalitativa produkter. Ett stort fokus ligger på ritningar och konstruktion i Tekla-Structures, men även på projektering och projektledning och inledningsvis så kommer att jobba över teamgränser och rollansvar för att driva projekt framåt från förfrågan till färdig hall.

Din profil

För att trivas som bäst i rollen som konstruktör tror vi att du känner igen dig i nedan:
  • Du har genomgått en CAD-utbildning
  • Du är i början av din karriär alt. har några något års erfarenhet av byggkonstruktion
  • Du behärskar svenska flytande både i tal och skrift
  • Du innehar körkort B
Vi lägger stor vikt vid din personliga karaktär- och inställning och förutser en kreativ, lösningsorienterad och flexibel person, som är strukturerad, men inte förväntar sig att allt finns på plats. Vidare söker vi en prestigelös person som trivs i bygg-verkstadsmiljön och inte är rädd för att "hugga" i där det behövs.

Känner du dig träffad?

Urval sker löpande och befattning kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor kring tjänsten och processen besvaras av vår HR-chef Diana Eklöf på diana@blixtljuset.se alternativt på 0736 64 35 38.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Blixtljuset Invest AB
Telefon 0708820573
Område Huddinge
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://blixtljuset.se/blixtljuset-rekrytering/index.html
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (70 dagar kvar)

Om arbetsgivaren