Försäljningschef, MINI

Försäljningschef, MINI

Bilia Group satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en Försäljningschef till MINI på vår anläggning i Segeltorp som är en fullserviceanläggning för BMW och MINI. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Engagera, motivera och utveckla medarbetare samtidigt som du optimerar säljvolymer och kundtillfredsställelse. Du driver verksamheten på ett lönsamt och kostnadseffektivt sätt och säkerställer att bilförsäljarna arbetar efter Bilias Groups arbetsprocesser.

Kompetenskrav
Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av ledarskap och försäljning. Arbetet kräver kunskaper inom företagsekonomi, arbetsrätt, arbetsmiljöarbete och konsumentköplagen. B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du är en drivande, målinriktad lagspelare med coachande kommunikationsstil och god prioriteringsförmåga. Du har stort intresse för att göra affärer och en stark vilja att nå uppsatta mål och ta dig an nya utmaningar.

Övrigt
För att nå Bilias mål är ledarskapet avgörande. Ledare på Bilia jobbar efter väl kända värderingar; Engagemang, Kompetens, Äkta och Respekt. En ledare som inte föregår med gott exempel lyckas inte med sitt ledarskap i Bilia och därför är föredömligt agerande ett krav vi ställer på dig.

Inom uppsatta ramar utvecklar, coachar och engagerar du dina medarbetare. Du är inte rädd för en rak dialog och föredrar att lösa en konflikt innan den växer. Lika viktigt för dig är att uppmuntra och berätta för din arbetsgrupp när de lyckas och presterar. När du tar arbetsmiljöansvar, håller medarbetarsamtal med hög kvalité och ser resultatet från en medarbetarundersökning som en hjälp i medarbetarnas och din egen utveckling, då är du rätt person för Bilia.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid på Bilia Group i Segeltorp.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Niklas Eriksson
Telefon 010-497 64 64
Område Huddinge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 24 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.