Bilförsäljare

Bilförsäljare

Bilia Toyota satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en duktig bilförsäljare till vår anläggning i Kungens Kurva. Är du energisk, målinriktad och har ett inre driv? Gillar du utmaningar, att göra affärer och har kundfokus? Då är det kanske dig vi söker! Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Bilia Toyotas vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som bilförsäljare arbetar du självständigt efter våra försäljningsprocesser - från första kontakten med kund till leverans av bilen. Dina kunder är framför allt privatpersoner. Du arbetar med Toyota personbilar, LCV och begagnade bilar i form av ett attraktivt och komplett bilägande för kunden. Till din hjälp har vi moderna IT system för att du ska lyckas i ditt proaktiva arbete. Du ingår i en grupp säljare som bearbetar kunder både i bilhallen och ute på fältet. Du arbetar efter ett rullande schema där helgtjänstgöring ingår.

Kompetenskrav
Utbildningsmässigt vill vi att du har minst gymnasieutbildning och gärna god förståelse för affärsekonomi. Det är en stor fördel om du har arbetat med bilförsäljning eller försäljning av någon typ av kapitalvaror. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du utåtriktad, har ett positivt sätt att kommunicera på och trivs med kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är strukturerad och ordningsam samtidigt som du trivs med ett högt arbetstempo. Du har en stark inre drivkraft att vilja nå uppsatta mål och ta dig an nya utmaningar samt ett brinnande intresse för att göra affärer och ett gott affärsmannaskap. Din inställning är att mycket kundkontakt ger många affärer och du är van att söka upp nya kunder. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du tilltalas av att arbeta för långsiktiga kundrelationer.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning 6 månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid, i Stockholm, Kungens Kurva. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Yusuf Koyuncu
Telefon 010-497 43 90
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning, Butik, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.