Försäljningschef

Försäljningschef

Till tjänsten som Försäljningschef på Lexus söker vi dig som är driven och prestigelös som ledare. Du vet att ett bra ledarskap leder till framgångsrika medarbetare och nöjda kunder. Nu söker Lexus Smista efter en ny försäljningschef och det kan vara just dig vi söker! Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter.

Som ledare på Lexus arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Det är därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Engagera, motivera och utveckla medarbetare samtidigt som du optimerar säljvolymer och kundtillfredsställelse. Du driver verksamheten på ett lönsamt och kostnadseffektivt sätt och du är en del av försäljningsteamet och dess mål.

Kompetenskrav
Du har minst ett par års dokumenterad erfarenhet av ledarskap och försäljning. Arbetet kräver kunskap inom företagsekonomi, arbetsrätt och arbetsmiljöarbete.

Personliga egenskaper
Du är en drivande, målinriktad lagspelare med coachande kommunikationsstil och god prioriteringsförmåga. Du har stort intresse för att göra affärer och en stark vilja att nå uppsatta mål och ta dig an nya utmaningar.

Inom uppsatta ramar utvecklar, coachar och engagerar du dina medarbetare. Du är inte rädd för en rak dialog och föredrar att lösa en konflikt innan den växer. Lika viktigt för dig är att uppmuntra och berätta för din arbetsgrupp när de lyckas och presterar. När du tar arbetsmiljöansvar, håller medarbetarsamtal med hög kvalité och ser resultatet från en medarbetarundersökning som en hjälp i medarbetarnas och din egen utveckling, då är du rätt person för Lexus.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid på Lexus Stockholm.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.