Butikssäljare Beijer Huddinge

Butikssäljare Beijer Huddinge

Är du en serviceinriktad och driven butikssäljare med kunskaper inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Butiksteamet i Huddinge söker nu en serviceinriktad butikssäljare till butiken. Bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder
Som butikssäljare blir du en del av ett engagerat butiksteam som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet. Du får en chans att göra det lilla extra i varje kundmöte och bidra till goda kundrelationer, varje dag!


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Bemöta kunder för att ge råd och service till våra konsument- och företagskunder
  • Arbeta i vårt affärssystem med order och lager
  • Engagera dig i butikens utseende och bibehålla ordning & reda
  • Arbeta med varuplock samt påfyllning av varor
  • Kassaarbete


Vem söker vi?
Som butikssäljare är det viktigt att leverera en god service och vara mån om alltid ge ett glatt bemötande gentemot våra kunder. Vi arbetar tillsammans över avdelningarna för att skapa långsiktiga kundrelationer, i en snabbfotad bransch där det är viktigt att kunna behålla lugnet under krävande perioder samt hantera många bollar i luften med en positiv inställning.

Krav:

- Erfarenhet av butiksförsäljning

- Erfarenhet från något order-/affärssystem

- Talar/skriver flytande svenska

- Kunna göra sig förstådd på Engelska

Meriterande:
- Erfarenhet av Trygg2000
- Erfarenhet eller kunskap om byggmaterial och verktyg.
- Erfarenhet av försäljning inom fackhandel


Beijer som arbetsgivare
Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.
I denna roll rapporterar du till butikschefen och blir en del av ett härligt, passionerat butiksteam.
Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.


Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Julia Bellander, Beijer Byggmaterial,

julia.bellander@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Huddinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.beijerbygg.se/
Sista ansökningsdag 3 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.