Köksansvarig Kock

Bakemyday AB är Stockholms största färskvarubageri och ligger tio minuter från Huddinge centrum. Vi bakar färskt bröd, tårtor, bakelser, konditoribitar och glutenfritt bröd 365 dagar om året.

Vi har nu investerat i vår kallskänksavdelning och tagit fram ett nytt koncept som kommer att ha public premium position dvs väldigt hög kvalitet till ett bra pris. De kalla rätterna kommer att gå under varumärket "Oh My Good". Maträtterna kommer att lanseras till en början i hela Stockholmsområdet både inom dagligvaruhandeln och hotell & restaurangsegmentet. Genom vår säljkår och existerande distribution så täcker vi redan idag allt mellan Uppsala ner till Eskilstuna med över 800 dagliga leveranspunkter.

Vi har utvecklat våra rätter med en väldigt välrenommerad kock som har en bakgrund från flertalet Michelinrestauranger på franska Rivieran. Vi behöver nu någon som kan upprätthålla den höga kvaliteten som vi ställer på produkterna och ta ansvar för teamet som arbetar i vårt kök. Du är organiserad, pålitlig, har teamkänsla, och passion för ditt yrke. Vi är kollektivanslutna till Livs och ordinarie arbetstider är vardagar ca 9 - 18. Vi hoppas på att tillsätta tjänsten till november då vi kommer att lansera vårt nya koncept den 11 nov.

Skicka ansökan till: daniel.granholm@bakemyday.se
Mer info
Kontaktperson Daniel
Email Mejla Daniel
Område Huddinge
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bakemyday.se/
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bake My Day AB är en av Sveriges största satsningar inom bageribranschen. Bolaget bildades 2017 och har därefter förvärvat
Stockholms 5 största leveransbagerier och letar efter ytterligare förvärv.