Köksbiträde med körkort

Köksbiträde med körkort

Erfarenhet från arbete i kök, gärna från skola eller förskola
God kommunikationsförmåga
Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga
Körkort

Skölja, skala och hacka grönsaker
Hjälper kocken med matlagning
Dukning och servering av frukost, lunch och mellanmål
Fokus på livsmedelshygien vid hantering och förvar av livsmedel
Diskning och städning Övriga förekommande arbetsuppgifter i kök
Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds
Samt utkörning av mat till två andra förskolor.

Förskolan Backen är en fristående förskola med stor gård som öppnade i mitten av augusti 2018 i Flemingsberg/Visättra och drivs av Dibber.
Förskolan Backen är en förskola med sex avdelningar med utbildade förskollärare, barnskötare och med en närvarande rektor som tillsammans driver förskolans utveckling och lärande framåt. Här välkomnas du av nybyggda och ljusa lokaler som inbjuder till både lek och lärande. Förskolan ligger på Småbrukets backe 43 i Visättra. Som en av Dibbers förskolor arbetar vi för att alla barn ska få möjlighet till ett unikt lärande och omsorg och för en bra start på sin livslånga resa där alla ska Kunna, Vilja och Våga möta sin framtid. Förskolan är fristående med en stor härlig gård och är byggd i två plan med plats för 130 barn.

Uppdraget kräver att du är självgående och strukturerad med förmåga att organisera, ansvara för och prioritera dina uppgifter på ett effektivt sätt. Ha en positiv attityd till barn och medarbetare samt ett gott samarbete med vårdnadshavare. Inom Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen. Du som söker den här tjänsten gillar lagarbete, är kreativ och sprider god stämning och brinner för den goda måltiden.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har över 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt uveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.