Leveransvärd

Leveransvärd

Är du positiv, serviceinriktad och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Är du samtidigt strukturerad och ordningsam? Då kan det vara dig vi söker! Nu behöver vi stärka upp med en leveransvärd till Segeltorp. Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för framtiden!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som leveransvärd kommer du att ansvara för hela leveransprocessen åt kund som köpt sin nya bil i Segeltorp. Din huvuduppgift blir att boka in och leverera bilen på plats till kunder i bilhallen samt vid tillfälle köra ut kundens bil till den bestämda mötesplatsen på utvalda orter, demonstrera bilens alla viktiga funktioner samt se till att kunden får en positiv upplevelse av hela uthämtningen och leveranstillfället.
Du sköter dina egna bokningar och uppföljning gentemot kunden och planerar din egen kalender utifrån schema och tidsbokning med kund. Då leveranstillfället är en stor och viktig upplevelse för många av våra kunder lägger vi ett stort engagemang på att ge kunderna den kunskap de behöver om sina nya bilar samt att skapa en positiv upplevelse kring hela leveranstillfället och kundmötet.

Kompetenskrav
B körkort och gymnasieutbildning är ett krav. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att möta kunder och erbjuda dem den bästa servicen.

Personliga egenskaper
För att trivas på Bilia och i den här rollen måste du ha ett intresse för service och alltid ha ett professionellt och positivt förhållningssätt, både mot kunder och kollegor. Som person är du utåtriktad och tycker om att ta kontakt med nya människor. Det är viktigt att du alltid ger service på högsta nivå och får alla våra kunder att känna sig välkomna. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete. Vi lägger även stort fokus på att du är driven, kan ta egna initiativ och vill att kunderna ska få en positiv upplevelse. Vi ser flera utvecklingsmöjligheter i den här rollen och en chans att ta nästa kliv i din karriär!

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, med inledande 6 månaders provanställning i Segeltorp. Arbetstiderna gäller främst vardagar men det förekommer även helgarbete. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med Din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Ringnell
Telefon 010-497 11 23
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.