Är du vår nästa bästsäljare?

Är du vår nästa bästsäljare?

Vill du utvecklas inom bilförsäljning, samtidigt som du har förmågan att bemöta kunder och förstå deras behov? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker nu ytterligare en engagerade säljare till Bilia Outlet i Kungens Kurva, som tillsammans med oss vill jobba för att bli branschens bästa servicebolag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att jobba i ett team som gillar att sälja bilar, analysera kundbehov samt skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du tar hand om hela affären, från första möte med kund, till leverans av bilen. Du ingår i ett team där ni tillsammans strävar efter gemensamma och individuella mål.

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du arbetat med försäljning eller motsvarande, där service och kundbemötande varit en central del i ditt arbete. IT-vana och B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
  • Du gillar att jobba i grupp samtidigt som du gillar att prestera lite extra
  • Du har en förmåga att skapa förtroende och kundrelationer
  • Du har ett sinne för ordning och struktur.
  • Du är målinriktad och resultatfokuserad.
  • Du är en samarbetsvillig person som förstår betydelsen av ett väl fungerande team.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningarna är tillsvidare och på heltid i Kungens Kurva. Frågor besvaras av rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.