Skadeberäknare

Skadeberäknare

Ger du det lilla extra samtidigt som du tillsammans med oss vill jobba för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Bilia Toyota satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi skadeberäknare till Bilia Toyota i Kungens Kurva. Bilia erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Ett plus är om du har jobbat med Toyota tidigare. Till din hjälp finns erfarna kollegor samt en modern verkstad. Kontinuerlig utbildning inom Toyotas ramar kommer bli aktuell.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Skadebesiktning av bilplåtsskador.
  • Utför skadeberäkningar i Cabas, där även prissättning och viss planering ingår.
  • Skapar och vårda relationer med försäkringsbolag.
  • Ansvarar för kalkyler och skadeberäkning.
  • I arbetsuppgifterna ingår också behovsförsäljning och efterkontroll av reparationen samt att ta fram reparationsanvisningar i Tecdoc.

Kompetenskrav

Du ska som minst ha fordonsteknisk gymnasieutbildning med inriktning Karosseri/Lack eller motsvarande. Det anses mycket meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare och om du är van att jobba i en kundfokuserad miljö. God datavana och B-körkort är ett krav. Svenska i tal och Skrift. Det är en fördel om du har kunskap inom våra affärssystem Kobra. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare.

Personliga egenskaper
  • Som person är du social och förstår vikten av att skapa och vårda kundrelationer.
  • Du är positiv och samarbetsvillig, samtidigt som du står på dig när det behövs.
  • Vidare har du en förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid med placering på Bilia Toyota i Kungens Kurva.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Ekonomi, Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 1 juli (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 300 medarbetare på 122 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har nio nybilsmärken: Volvo, BMW, Ford, Renault, Lexus, Toyota, Hyundai, Mini, och Dacia. 2016 omsatte Biliakoncernen ca 24 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.