Bildelsrådgivare

Bildelsrådgivare

Har du fordonsteknisk utbildning och är en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att vara branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Nu söker vi två stycken engagerade bildelsrådgivare till Bilia Toyota i Kungens Kurva Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Bildelsfunktionen arbetar med att planera och beställa hem reservdelar och tillbehör. I din roll kommer du få möjlighet att arbeta inom hela arbetsområdet, även som servicerådgivare. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
 • Uppackning av beställt material
 • Lagervård
 • Expediering av reservdelar och tillbehör till interna verkstäder
 • Beställa bildelar och tillbehörsprodukter
 • Lämna prisuppgifter
 • Registervård
 • Uppmärksamma och vägleda kunder när de kommer in till oss
 • Butiksförsäljning
 • Grossistförsäljning
 • Servicerådgivning till service- och skadeverkstad vid behov.
 • Nära samarbete med våra skaderådgivare och rättning av kalkyleringsverktyget, Cabas, till skadeverkstaden.
Kompetenskrav
Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Då telefon och dator är dina naturliga arbetsredskap behöver du ha god datavana. Kunskaper i vårt affärssystem Kobra samt tidigare erfarenhet av liknande arbete är ett krav. Tjänsten ställer höga krav på din administrativa förmåga såväl som din förmåga att planera och prioritera. B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus. Det faller dig naturligt att kommunicera och skapa goda relationer både internt och externt. Då Bilia ligger i framkant teknisk ser vi att du trivs med att utvecklas, är lösningsorienterad och målinriktad. Att leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité är självklart! Vi värdesätter att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra teamarbete.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Båda anställningarna är tillsvidare, med inledande 6 månaders provanställning, på heltid i Kungens Kurva. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Joakim Eriksson
Telefon 010-497 42 85
Område Huddinge
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 5 okt 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.