Verkstadschef Jaguar Land Rover

Verkstadschef Jaguar Land Rover

Brinner du för service, verkstadsoptimering och vill vara med och utveckla serviceaffären hos oss? Vi söker nu en Verkstadschef till vår anläggning i Smista. Varmt välkommen med din ansökan!

Rollen i stort

Som Verkstadschef hos oss ansvarar du för den dagliga driften av verksamheten i och kring verkstaden. En viktig del av ditt arbete är att vara länken mellan tekniker och servicerådgivare, för att lyckas skapa optimalt flöde i serviceaffären. Du har direkt personalansvar för våra tekniker, och ser förutom deras prestation och välmående till att de följer utstakad teknisk utbildningsplan från JLR. Du har dessutom ansvar för miljö och arbetsmiljö på verkstaden. Du kommer förutom detta att vara del av det dagliga arbetet i front samt backoffice till kundmottagningen.

Som verkstadschef är det avgörande att
du:
  • Brinner för hög kundnöjdhet och är väldigt serviceorienterad.
  • Jobbar tillsammans med ditt team för att skapa ett högt driv mot högt ställda mål.
  • Har en positiv inställning och en can do-attityd.
  • Arbetar resultatorienterat, strukturerat och energiskt med fokus på att kunderna och din personal alltid får en premiumupplevelse.
  • Trivs med många olika typeruppgifter och högt tempo.
  • Kan ta egna initiativ och utveckla affären tillsammans med ditt team.

Vi söker dig om har erfarenhet från en ledande roll, t.ex. som senior servicerådgivare, verkstadschef eller planör. Branschkunskap är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är också ett krav. Du behöver allmänna datorkunskaper för att lyckas i rollen, erfarenhet av Kobra är mycket meriterande. Även fordonsutbildning är mycket meriterande.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

British MotorGroup Stockholm, med anläggningar i Danderyd och Smista, är Skandinaviens största återförsäljare av Jaguar och Land Rover. Vi är stolta förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt.

Som medarbetare i British MotorGroup blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den skandinaviska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 750 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 9,4 miljarder dkk. Läs mer på www.britishmotorgroup.se eller www.nc.dk.