Tekniker Jaguar Land Rover

Tekniker Jaguar Land Rover

Har du fordonsteknisk utbildning och är en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa återförsäljare av premiumbilar? Då är det dig vi söker! Jaguar & Land Rover satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi tekniker till British MotorGroups anläggning i Smista. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Du får ett arbete där:
  • Du får arbeta på en av Jaguar och Land Rovers modernaste anläggningar i världen, en av de största i Norden.
  • Du arbetar i ett starkt team med stöd av verkstadschefen
  • Du får möjlighet till personlig utveckling där JLR-training program är en av hörnstenarna i utvecklingen av vår personal. JLR ligger långt fram i utveckling och har både rena elbilar och många hybrider.
  • Du kommer att arbeta med några av branschens finaste märken, Jaguar och Land Rover.
Som tekniker är det viktigt att du:
  • Har fokus på hög kvalitet och gott samarbete
  • Har ett strukturerat arbetssätt och en utvecklingsvilja
  • Har datorvana och/eller erfarenhet från diagnosutrustning
  • Har B-körkort
Meriterande är om:
  • Du har erfarenhet från Jaguar och/eller Land Rover
  • Har generell utbildning från branschen, t.ex. ac-utbildning/vindrutor mm
Vi har utrymme för såväl dig som är i starten av din karriär som dig som är en mycket erfaren tekniker. Vårt krav är att du är utbildad fordonstekniker och har goda kunskaper i det engelska språket. Grundläggande kunskaper i svenska är en fördel.

Som tekniker hos oss kommer du att få ansvar för att hantera och utföra mekanisk reparation, felsökning, servicearbete, bromsskifte, hjulinställningar, däckskifte m.m.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 feb 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

British MotorGroup Stockholm, med anläggningar i Danderyd och Smista, är Skandinaviens största återförsäljare av Jaguar och Land Rover. Vi är stolta förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt. Som medarbetare i British MotorGroup blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den skandinaviska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 780 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 9,4 miljarder dkk. Läs mer på www.britishmotorgroup.se eller www.nc.dk.