Servicerådgivare/Reservdelsman Jaguar Land Rover

Servicerådgivare/Reservdelsman Jaguar Land Rover

British MotorGroup Stockholm expanderar fullserviceanläggningen i Smista. Därför söker vi nu en Servicerådgivare/Reservdelsman som vill vara med och utveckla serviceaffären hos oss. Vi söker dig med erfarenhet av bildelshantering och/eller erfarenhet från kundmottagning och som förstår flödet på en bilverkstad. Välkommen att skicka in din ansökan!

Arbetsuppgifter
- Service-/reservdelsrådgivning i vår kundmottagning
- Intern försäljning av reservdelar och tillbehör till egna verkstaden och försäljningsavdelningen
- Extern grossistförsäljning
- Lagerhantering, inventering, mottagning av gods mm
- Kontakt med Generalagent och framtagning av kampanjer mm.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är engagerad och älskar att ge kunder och kollegor fantastisk service. Du ser samarbete som en självklarhet och är lyhörd gentemot andra. Hos oss är det ett högt tempo, vilket du trivs med då du hanterar stressiga situationer med ro. Du gillar att skapa ordning och reda, är noggrann och strukturerad till din natur.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med bildelar och/eller kundmottagning. Det är viktigt att du förstår hur ett fordon fungerar tekniskt då en stor del av tjänsten går ut på att ta fram rätt delar i rätt tid och förmedla detta till kunder och kollegor. Gymnasial utbildningsnivå är ett krav, liksom goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska. Allmänna datorkunskaper är ett krav för att lyckas i rollen, erfarenhet av Kobra är mycket meriterande. B-körkort krävs.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

British MotorGroup Stockholm, med anläggningar i Danderyd och Smista, är Skandinaviens största återförsäljare av Jaguar och Land Rover. Vi är stolta förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt.

Som medarbetare i British MotorGroup blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den skandinaviska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 790 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 10 miljarder dkk. Läs mer på www.britishmotorgroup.se eller www.nc.dk.