RECEPTIONIST JAGUAR LAND ROVER

RECEPTIONIST JAGUAR LAND ROVER

Brinner du för att ge varje kund det lilla extra och att vara företagets ansikte utåt? Vi söker nu en receptionist till vår fantastiska anläggning i Smista. Varmt välkommen med din ansökan!

ROLLEN I STORT

Våra kunder är av yttersta vikt för oss, vilket innebär att din roll som receptionist är mycket central. Du kommer att möta våra kunder och guida dem rätt, svara på frågor, erbjuda dem det de har behov av dvs allt från dryck till transportbokning. Du ansvarar också för vår växeltelefon och ser till att de som ringer in till oss tas emot på bästa sätt.

Du kommer att arbeta tätt med övriga kollegor på anläggningen och hjälpa till där det behövs. Det kan röra allt från hantering av provkörningar, hjälpa till vid kundleveranser, ansvar för demobilar, fixa i bilhallarna, fylla på broschyrer m.m. Du har också det övergripande ansvaret för våra faciliteter gällande iordningställande av tex konferensrum, kundarea, diverse inköp, bokning av tjänster osv.

Vi erbjuder en heltidstjänst, vardagar kl. 7:00-16:00.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är engagerad, otroligt serviceinriktad och har förmågan att skapa förtroende när du lyssnar av varje kunds behov. Det första intrycket och mottagandet är mycket viktigt för oss. Vi vill lyckas bemöta alla kunder som väljer att besöka/kontakta oss på bästa sätt, och få förtroendet att skapa en relation som leder till en nöjd kund och en förhoppningsvis lång affärsrelation. Detta ser du som en självklarhet.
Utöver kundbemötande behöver du ha ett sinne för noggrannhet, hjälpsamhet och ett eget driv för att lyckas.

Vi tror att du har jobbat inom serviceyrket tidigare, tex som receptionist eller med kundservice face to face. Körkort B, datorvana och gymnasieutbildning är ett krav.

VÄLKOMMEN TILL BRITISH MOTORGROUP STOCKHOLM!

British MotorGroup Stockholm, med anläggningar i Danderyd och Smista, är Skandinaviens största återförsäljare av Jaguar och Land Rover.
Vi är stolta förvaltare av de legendariska engelska bilmärkena Jaguar och Land Rover. Hos oss finns engagemang, passion och kunskap som gör våra kunders bilägande enkelt och lustfyllt.

Som medarbetare i British MotorGroup blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S. Nic. Christiansen Gruppen A/S etablerades 1967 och är idag en ledande aktör i den skandinaviska bilbranschen. Koncernen består av en rad bolag som primärt driver import och retailförsäljning av bilar, reservdelar och tillbehör, samt finansiering och leasing av bilar. Bolagen i Nic. Christiansen Gruppen sysselsätter totalt ca. 790 medarbetare, som skapar en årlig omsättning om ca. 9 miljarder dkk. Läs mer på www.britishmotorgroup.se eller www.nc.dk.

INTRESSERAD?

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in ditt CV så snart som möjligt. Du ansöker via länken nedan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Platschef Stefan Hedh 08-409 093 79.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.britishmotorgroup.se/
Sista ansökningsdag 4 apr 2020 (37 dagar kvar)