Servicetekniker till Assemblin Ventilation Stockholm

Servicetekniker till Assemblin Ventilation Stockholm

Servicetekniker till Assemblin - Södertörns Högskola
Efterfrågan på Assemblin Ventilations tjänster ökar och vi vill utöka vår serviceavdelning i Stockholm med fler duktiga tekniker. I den här rollen kommer du att jobba med olika typer av servicearbeten inom ramen för vårt serviceavtal på Södertörns Högskola, vilket innebär att det blir din huvudsakliga arbetsplats. Arbetsuppgifterna inkluderar allt från filterbyte, felsökningar och reparationer till byte av aggregat inom ventilation och kyla. Du planerar dina serviceuppdrag själv och rapporterar till servicechefen. Arbetet är till stor del självständigt men du kommer ha tät kontakt med dina kollegor. På avdelningen kan ni såklart hjälpa varandra med olika saker i arbetet, men vi tycker att det är minst lika viktigt att kunna prata om mindre allvarliga saker tillsammans med prestigelösa kollegor och förhoppningsvis ha lite kul mellan varven.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet som servicetekniker inom ventilation. Har du dessutom OVK-behörighet och kunskaper inom kyla så är det en merit men inget krav. I rollen som servicetekniker är du den som representerar Assemblin ute hos våra kunder, därför tror vi att du är en person som har ett professionellt och genuint förhållningssätt, du tycker helt enkelt om att vara ansiktet utåt. Vi tror att du har full koll på hur du ska utföra ditt arbete och att du trivs riktigt bra med att kombinera det praktiska arbetet med att möta människor.

Goda kunskaper i svenska språket och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft
Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik, vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Varje projekt är summan av tusentals detaljer som måste koordineras och byggas ihop till en helhet, det gör vi genom att anställa medarbetare med rätt kompetens och rätt inställning. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. Hos oss på Assemblin anser vi att det är insidan som gör skillnaden, vi är stolta över det vi gör och inte minst över de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson
Nu tycker vi att det är hög tid för dig att faktiskt söka den här tjänsten, vi ser verkligen fram mot att få läsa just din ansökan. Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Servicechef Robert Forsberg 070-147 55 27.

Vi undanber oss vänligen men bestämt samtal och mejl från företag som säljer rekryteringstjänster.

Om Assemblin-koncernen
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet, ventilation och automation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den multidisciplinära koncernens styrka. Vår omsättning är 8,2 miljarder kronor och vi har 5 700 medarbetare på 100 orter i Norden. Läs mer på assemblin.se.
Mer info
Kontaktperson Robert Forsberg
Telefon 070-147 55 27
Område Huddinge
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)