Nyexaminerad/Junior programmerare till Arctic Seals

Nyexaminerad/Junior programmerare till Arctic Seals

OM TJÄNSTEN:
Är du nyexaminerad eller junior programmerare och vill till ett familjärt företag där du får chansen att utveckla ett eget affärssystem?

På Arctic Seals jobbar man ständigt för att förbättra och bidra till en smidigare kundupplevelse. Detta görs i mångt och mycket i deras eget utvecklade affärssystem. I systemet görs det mesta av kundhanteringen där man gör allt från att reglera ärenden, hittar skadehandlingar knutna till kunden, hittar nya kunder, skickar ut brev och mycket mer. Systemet är samtidigt kopplat mot banken och Hogia för att erbjuda en smidig ekonomilösning.

På Artic Seals är man idag 22 anställda och du som utvecklare kommer tillhöra ett team på fem personer som tillsammans jobbar med att ständigt förbättra och utveckla systemet.

Här finns möjlighet till att kombinerat jobba på plats och på distans när livet återgår till det normala.

VI SÖKER DIG SOM:
Som har studerat Datateknik eller Systemvetenskap. Du trivs i en familjär miljö och på ett mindre företag där trygghet och ödmjukhet är ledordet. Du gillar att det är högt i tak och möjlighet att påverka.

Artic Seals arbetar i Microsoft miljö och använder sig av VB.net. Det är inget krav på att du ska kunna det men du ska ha grundläggande förståelse och utbildning inom objektorienterad programmering.

OM KUNDFÖRETAGET:
I över 30 års tid har Arctic utvecklat försäkringslösningar för företag i Sverige. Arctic grundades 1986 som ett familjeägt bolag i en tid när försäkringsmäkleri precis trätt i kraft i Sverige. Från start har vi möjliggjort för våra kunder att följa den tekniska och samhälleliga utvecklingen tack vare våra framåtblickande försäkringslösningar.

Vårt fokus har alltid legat på att skapa de bästa förutsättningarna för företagare att verka i Sverige. I början förmedlade vi främst företagsgruppförsäkringar för små och medelstora företag, men med tiden har vi även breddat våra erbjudanden. Vårt inledande stöd bestod av att hjälpa företag att professionellt upphandla företagsförsäkringar som den enskilda företagaren tidigare varit tvungen att köpa direkt av försäkringsbolaget.

På bara ett decennium blev Arctic en av de mest anlitade försäkringsmäklarna för branchförbund inom olika affärs- och yrkesgrupper i Sverige. Det är med företagens behov i fokus som vi skapat innovativa försäkringslösningar som legat före i tid.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av Arctic Seals

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Källängsvägen 2, 141 71 Segeltorp
  • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Friday Tech Recruitment
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?