Chaufför/hjullastare

Chaufför/hjullastare

Nu söker Allbildelar en chaufför/hjullastare till Huddinge. Är du en person som är serviceinriktad och gärna kavlar upp ärmarna och ger det lilla extra, då kan det vara just dig vi söker!

Vi arbetar mot framtidens miljömål gällande bildemontering och nu söker vi fler engagerade medarbetare som vill vara med på vår resa. Bilia erbjuder dig en trivsam, spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll kommer du till stor del använda dig av hjullastare för att hantera och lyfta bilar. Vidare kommer du leverera bilar i containrar till Stena med vår lastväxlare samt sanera bilar på glas. I din roll kan även en viss del lättare administrativt arbeta förekomma. Självklart är du med och skapar en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats för dig och ditt team.

Kompetenskrav
För denna tjänst krävs det att du har B- och C körkort samt erfarenhet från att ha kört hjullastare. Du bör ha goda språkkunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift. Viss datavana är ett krav då lättare administrativt arbete ingår i tjänsten.

Personliga egenskaper
Du vet hur man ger en bra service och är duktig på att skapa goda relationer med både kunder och dina arbetskamrater. Du är målinriktad, kvalitetsmedveten och har en god prioriteringsförmåga. På arbetsplatsen är det periodvis hög belastning och därför måste du kunna hantera ett växlande tempo.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid med inledande 6 månaders provanställning, på Allbildelar i Huddinge.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Patrik Holm
Telefon 08-746 93 06
Område Huddinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 5 apr (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.