Chaufför 50%

Chaufför 50%

Nu söker vi en chaufför till Allbildelar i Huddinge. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter! Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50%.

För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med att leverera mellan lagret i Huddinge och Västerås

Vad vi önskar av dig
  • B-körkort
  • Du bör ha grundläggande kunskaper och erfarenhet inom logistik
  • Du skall ha ett utpräglat ordningssinne och kvalitetskänsla
  • Du bör ha viss kunskap om bilar och bildelar
  • God svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
  • Du är serviceinriktad och har förmåga att ge ett förtroendeingivande intryck.
  • Din prioriteringsförmåga är god och du har lätt för att hantera ett växlande arbetstempo.
  • Bilia värdesätter högt att du förstår betydelsen av ett väl fungerande samarbete.
Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50%, med placering på Allbildelar i Huddinge. Arbetstider är 16-20. Tillträde av tjänsten kommer ske omgående eller enligt överenskommelse.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Natalie Karlsson
Telefon 0104974209
Område Huddinge
Yrkesroll Fordon, Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com