Bildemonterare

Bildemonterare

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en bildemonterare till Allbildelar i Huddinge. Till tjänsten söker vi dig som är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och gärna ger det lilla extra. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll som bildemonterare ingår provkörning och testning av bilar, dränering av bilar samt demonteringsarbeten.

Kompetenskrav
Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt B-körkort är ett krav. Du bör ha goda kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift. Vi ser även att du har goda datakunskaper.

Personliga egenskaper
Som person är du bilintresserad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. På arbetsplatsen är det periodvis hög belastning och därför är det viktigt att du kan hantera ett växlande tempo och kan arbeta självständigt.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Huddinge.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Patrik Holm
Telefon 08-746 93 06
Område Huddinge
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 22 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.