Bildelssäljare

Bildelssäljare

Är du en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som Bildelssäljare till Allbildelar i Huddinge. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi tillsammans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Butiksförsäljning kommer till stor del vara din huvuduppgift. Du hanterar kunder och hjälper dem med deras behov. Du arbetar även med att planera och beställa hem reservdelar och tillbehör. I din roll kommer du även få möjlighet att arbeta inom hela arbetsområdet och vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Butik-, online- och telefonförsäljning
  • Beställa bildelar och tillbehörsprodukter
  • Registervård, Uppmärksamma och vägleda kunder
Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har erfarenhet från försäljning eller serviceyrken där du arbetat med att möta kunder. Då telefon och dator är dina naturliga arbetsredskap behöver du ha god datorvana. Tjänsten ställer höga krav på din administrativa förmåga såväl som din förmåga att planera och prioritera. Har du erfarenhet utav systemet Cabas är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus. Det faller dig naturligt att kommunicera och skapa goda relationer både internt och externt. Då Bilia ligger i framkant tekniskt ser vi att du trivs med att utvecklas, är lösningsorienterad och målinriktad. Vi värdesätter att du är en flexibel och samarbetsvillig person som förstår värdet av bra teamarbete.

Det här erbjuder vi

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är på Allbildelar i Huddinge. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Samir Jaanin
Telefon 0104974207
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com