Coop Onlines team växer, vill du vara med?

Coop Onlines team växer, vill du vara med?

Söker du ett långsiktigt arbete med start i början av februari där service och kundkontakt står i fokus? Är du positiv, engagerad och vill leverera kundservice i toppklass? Då är detta tjänsten för dig!

Som kundservicemedarbetare på Coop Online kommer du att arbeta med inkommande samtal, mail och chatt där du besvarar kundernas frågor runt sina inköp på Coops e-handel site och aktivt arbetar med reklamationer, erbjudanden och kampanjer. Du har även kontakt med chaufförer som kör ut matleveranser och löser eventuella problem som kan uppstå. Detta är ett uppdrag för dig som gillar att det händer saker och trivs att arbeta mot inspirerande mål - både för dig själv och teamet!

Ageris erbjuder dig en stimulerande och händelserik arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vi har fantastiska förmåner kring friskvård och ett starkt fokus på teamkänsla. Hos Ageris ska alla känna sig viktiga och delaktiga!

Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet av service
  • Är utåtriktad och lyhörd
  • Tycker om att arbeta mot uppsatta mål
  • Behärskar engelska och svenska väl i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Tjänsten inleds med en introduktionsutbildning 5/2 och omfattar 30-40 timmar per vecka. Arbetstiderna är förlagda under vardagar mellan kl. 8-22 samt helger kl. 10-20, vi lägger ett rullande schema med blandade dag/kvällspass. Coop Online sitter i nya fräscha lokaler i Kungens Kurva.

Vi tillämpar individuell lönesättning samt följer Callcenteravtalet.

Vill du bli en del av teamet på Coop Online? Skicka då din ansökan redan idag! Vi genomför urval och intervjuer löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher.