HR konsult till Huddinge Kommun

HR konsult till Huddinge Kommun

Vill du prova att arbete med HR i en kommun?
Nu har du chansen!

Vi söker dig som vill arbeta med HR i nära samarbete med chefer och med fem härliga och kompetenta HR-kollegor. Inom socialförvaltningen arbetar våra chefer inom följande verksamhetsområden: Individ och familjeomsorg, äldreomsorg och funktionshinderomsorg.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att med ett konsultativt förhållningssätt ge verksamhetens chefer stöd i alla HR-processer såväl operativt som strategiskt. Du stöttar aktivt chefer i arbetsgivarfrågor som, arbetsrätt, arbetsmiljö, rehabilitering och rekrytering. I rollen ingår att samverka och förhandla med fackliga organisationer. Du genomför utbildningar och deltar i ledningsgrupper vid behov. Inom HR-enheten arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och utveckla våra HR-processer.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader, med tänkt startdatum i slutet av Augusti

Din profil
Vi söker dig som har gått personalvetarprogrammet eller har motsvarande högskoleutbildning alternativt har motsvarande erfarenhet förvärvad inom HR-området. Du behöver ha några års erfarenhet av brett HR-arbete och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med HR-konsult i en större och komplex organisation. Har du dessutom erfarenhet av offentlig förvaltning är det mycket meriterande.

Som person tar du initiativ och driver ditt arbete framåt för att uppnå resultat. Variationen i arbetet är stor och du behöver ha förmåga att tänka och arbeta flexibelt för att kunna möta de behov som dyker upp snabbt och som ett resultat av verksamheternas karaktär. Du har professionell integritet och balanserar detta med ett serviceinriktat och coachande förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: jesper.jenefjard@adecco.se

Har övriga frågor vänligen kontakta Adeccos växel på 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.