Operativ inköpare till Exotic Snacks

Operativ inköpare till Exotic Snacks

Vill du arbeta på ett växande bolag som satsar på alla sina medarbetare? Trivs du i en operativ roll? Titta hit! Exotic Snacks är i en expansiv period och söker nu en operativ inköpare med stort ansvar och utrymme för utveckling. De 11 kollegorna på kontoret i södra Stockholm söker ett nytt tillskott där din kompetens och personlighet värderas högt!

Information om uppdraget

Exotic Snacks är marknadsledande inom segmentet naturgodis och ingår sedan januari 2019 i Rootfruit-koncernen tillsammans med varumärket Gårdschips. Nu söker Academic Work för Exotic Snacks räkning en operativ inköpare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Exotic Snacks AB.

Arbetsuppgifter

Som operativ inköpare kommer du arbeta tätt tillsammans med inköpschefen och vara med och utveckla rutiner och arbetssätt på avdelningen. Du ingår i den centrala inköpsfunktionen på huvudkontoret och kommer ha löpande kontakt med bolagets produktleverantörer, transportörer och lager. Du kommer att ha en roll likt spindeln i nätet där det är du som koordinerar och planerar samtliga inköp och leveranser till bolagets lager.

Mer specifikt kommer du exempelvis jobba med:

Avrop från kontinenten och fjärran öster med utgångspunkt att alltid ha rätt mängd varor lagerlagda vid rätt tillfälle.

Analysera och kalkylera beställningspunkter samt säkerställa att aktuella sådana finns i affärssystemet.

Följa upp eventuella leveransavvikelser mot leverantör.

Säkerställa acceptabel servicegrad ut mot slutkund.

Planera och följa upp produktion för de produkter bolaget packar själva.

Koppla prognos till försäljning och se över inköpsplanen

Vara en direktkontakt mot leverantörer, lager, transportörer mm.

Artikelregistrering samt leverera löpande rapporter till olika myndigheter.

Tjänsten passar dig som tycker om att ta ansvar och vara en del av en verksamhet där du och ditt arbete uppmärksammas. Du kommer ha en hög påverkandegrad och för rätt person erbjuds goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget och koncernen.

Vi söker dig som

Har en akademisk examen inom ekonomi, inköp, logistik. Du får gärna vara nyexaminerad och vilja utvecklas inom inköp och logistik.

Goda kunskaper i Office-paketet

Du måste vara flytande i svenska och engelska både muntligt och skriftligt då det är mycket internationella kontakter i den här tjänsten.

Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av inköp- och logistikprocesser sedan tidigare.

Behärskar tyska språket
* Det är meriterande om du har läst industriell ekonomi

Som person är du

Strukturerad

Affärsmässig

Ansvarstagande

Kommunikativ

Övrig information
  • Start: September
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Skogås
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Exotic Snacks har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1950-talet och importerade då som nu produkter från hela världen.

De ställer höga krav på sina produkter och arbetar bara med väl utvalda leverantörer och partners. I så hög utsträckning som möjligt vill de erbjuda produkter baserade på naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Produkterna ska alltid vara synonyma med bra kvalité och en njutningsfylld smakupplevelse.

Deras vision är att skapa en upplevelse av hälsa och välbefinnande och verka för att produkterna är attraktiva för den som vill njuta och unna sig något gott men också för den som bejakar en sund och aktiv livsstil och vill kunna njuta länge.

För mer information besök: Exoticsnacks.se