Administrativ student som vill vara med och bota folksjukdomen Alzhiemers

Administrativ student som vill vara med och bota folksjukdomen Alzhiemers

Vid Huddinge sjukhus arbetar AlzeCure Pharma för att få fram nästa innovativa läkemedel för Alzheimers. Nu söker de administrativ förstärkning i form av en ny kollega som ska avlasta forskarna med allt från att förhandla telefonabonnemang med deras telefonoperatör till att boka resor inför en konferens. Är du en administrativ doer som vill arbeta på ett entreprenöriellt bolag som precis gått live på börsen? Då är det här jobbet för dig! Vi går igenom ansökningarna löpande så ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kontorsadministratör på deltid till AlzeCure Pharma. Det här är tjänsten för dig som vill vara med och förändra framtiden för en global folksjukdom och som brinner för administration! Du kommer att välkomnas av ett tajt team som ser fram emot att få in en ny driven stjärna till gruppen!

Svenska entreprenörsdrivna företaget AlzeCure Pharma är Alzheimers hemlighet på spåren. De arbetar bland annat med en metod för att drastiskt minska mängden Abeta42, det giftiga protein som orsakar Alzheimer sjukdom. Tillsammans har grundarna och forskarna över 100 års sammanlagd erfarenhet från forskning och utveckling på flera läkemedelsföretag, såsom AstraZeneca, Merck och Orexo.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos AlzeCure. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som kontorsadministratör kommer du arbeta med administrativa aktiviteter som underlättar en smidig och säker drift av kontoret. Du kommer också att ge administrativt stöd till AlzeCure-kollegor i projektrelaterade aktiviteter och med kontorsrelaterat arbete som kommer med laboratorieforskningen

Du kommer till exempel att:
 • Koordinera reservation av researrangemang och kostnader för AlzeCures anställda
 • Ansvara över beställningar av kontorsutrustning och förbrukningsmaterial som telefoner, datorer och kontorsinventarier
 • Hjälpa till med företagspresentationer
 • Ansvara över kontakt med leverantörer, och säkerställa att kvalitetsregler, rutiner, riktlinjer och företagsstandarder som gäller för laboratorierapporter och andra viktiga dokument är uppdaterade och finns tillgängliga.
Tjänsten passar dig som är prestigelös, organiserad och gillar att ha många bollar i luften utan att något faller mellan stolarna!

Vi söker dig som
 • Är student på högskola eller universitet med minst 1 år kvar av studierna
 • Har mycket goda kunskaper i såväl engelska och svenska
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
 • Arbetat med service sedan tidigare
 • Brinner för läkemedelsbranschen
Det är meriterande om du
 • Arbetat med Dropbox som molnlagringstjänst sedan tidigare
 • Arbetat i en liknande roll sedan tidigare som exempelvis kontorsadministratör eller som administrativ assistent
Som person är du prestigelös, noggrann och ansvarstagande. Då du kommer arbeta på ett företag som forskar inom nya läkemedel är det av största vikt att rutiner, regler och protokoll följs och här kommer du ha en viktig roll. Vidare kommer de personliga egenskaperna vara viktiga vid denna rekrytering och vi söker dig som trivs med, och har erfarenhet av, att arbeta självständigt och med stort eget ansvar.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: 2-3 dagar i veckan, flexibelt efter ditt schema
 • Placering: Novum på Huddinge sjukhus
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AlzeCures önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AlzeCure Pharma AB är ett svenskt läkemedelsbolag som bedriver innovativ läkemedelsforskning med ett primärt fokus på Alzheimers sjukdom. Bolaget utvecklar fem läkemedelskandidater inom sina två forskningsplattformar NeuroRestore och Alzstatin.