Kundmottagare på heltid och deltid sökes till bilvårdsföretag i expansionsfas

Kundmottagare på heltid och deltid sökes till bilvårdsföretag i expansionsfas

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi Kundmottagare både till en heltidstjänst och till deltidstjänster till ett bilvårdsföretag i södra Stockholm.
I din tjänst tar du emot kunder och ser till att de får bästa service samt att du tar emot bilen och förklarar processen. Visst förarbete med bilen kan ingå samt att du ansvarar för att ta betalt av kunden.

För heltidstjänsten är arbetstiderna 8:00-17:00. Arbetstiderna för deltidstjänsten är 16:00- 21:00 ca 2 dagar i veckan samt ca 2 helger i månaden då du arbetar 10:00-18:00.

Vår kund är inne i en stark expansionsfas och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Din profil

Som Kundmottagare måste du ha körkort och ett genuint intresse för kundbemötande och service. Det är meriterande om du har arbetat med kundbemötande och service i butik eller liknande sedan tidigare. Till deltidstjänsten söker vi dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning.
Du strävar alltid efter att göra kunden nöjd samt att du är social och framåt som person. Vi ser även att du är bra på att ta egna initiativ och att du är bra på att samarbeta med andra.

Fullständig gymnasiekompetens är ett krav och du ska kunna utrycka dig bra i både tal och skrift på svenska och engelska. God datavana är ett krav.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Mer info
Område Huddinge
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.