Fordonsintresserad administratör till Länna

Fordonsintresserad administratör till Länna

Dina arbetsuppgifter

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom fordonsbranschen? Söker du ett långsiktigt jobb med goda utvecklingsmöjligheter? Är du intresserad av att vara anställd på ett stort och stabilt fordonsföretag? Då är det dig vi söker!

Just nu söker vi en junior reservdelsman till vår kund i Länna. Du kommer ingå i ett team om 11 personer där två till arbetar med reservdelar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att serva verkstans mekaniker med reservdelar, genom att beställa reservdelar och säkerställa att det blivit rätt. Det kommer även ingå att reklamera varor, hantera garantiärenden samt göra inverteringar på deras lager. Du kommer arbeta mycket i systemet Kobra där de bland annat beställer reservdelarna. Ibland kan du även få ansvara för kundmottagningen eller få möjlighet att följa med till företagets kunder.

Detta är en rekrytering då du blir anställd direkt av vår kund. Dina arbetstider kommer vara kl:07.00 - 16.00 men kan också variera vid behov. Vår kund har möjlighet att anställa en person omgående men är också flexibla för uppsägningstid då det viktigaste är att hitta rätt person.

Din profil

Krav för tjänsten är:
  • Att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet av bilbranschen som Reservdelsman/ Servicerådgivare/ Kundmottagare, alternativt att du jobbat inom biluthyrning eller med bilförsäljning.
  • Du behärska svenska mycket väl i både tal och skrift då det krävs att du kommunicerar på svenska i dina dagliga arbetsuppgifter
  • Om du har B-körkort och har ett stort bilintresse så anses det meriterande
Som person ser vi att du är positiv och har lätt för att smälta in i en grupp. Vi ser även att du är ansvarsfull och trivs med att arbeta självgående och har förmågan att självständigt driva dina projekt framåt. Utöver detta är du serviceinriktad och är mån om att skapa goda relationer.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 070-845 99 04 eller louise@2complete.se.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Huddinge
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund säljer och reparerar transportbilar och lastbilar och har flera anläggningar i Stockholm. Mer information ges vid personlig kontakt.