Försäljningschef till premiumbilsegmentet

Försäljningschef till premiumbilsegmentet

Dina arbetsuppgifter

Vår kund säljer premiumbilar till både privatkunder och företagskunder och söker nu en engagerad Försäljningschef till sin anläggning i Smista

I din roll som Försäljningschef har du övergripande ansvar för budget, lokal marknadsföring samt för försäljning, såväl privat som B2B. Du har ansvar över teamet av Personbilssäljare som i dagsläget består av tre personer. Din uppgift är att leda och fördela arbetet för teamet, sätta relevanta mål samt att du coachar teamet att utvecklas för att möta kundernas krav och förväntningar. Du är även ansvarig för din egen försäljning.

Som Försäljningschef kommer du bland annat att:
  • Leda och driva säljorganisationen framgångsrikt framåt
  • Coacha och inspirera teamet
  • Ha försäljnings- och budgetansvar för personbilsförsäljningen
  • Sätta- och följa upp mål och sammanställa provisionsstatistik
  • Ansvara för planering och genomförande av säljstrategier och marknadsaktiviteter
  • Ansvara för din egen försäljning
Din profil

Vi söker dig som har mins tre års dokumenterad erfarenhet som Försäljningschef eller Säljledare inom bilbranschen. Vi ser att du har erfarenhet av att leda grupper mot uppsatta mål samt av att vidareutveckla och coacha individer. Vi ser även att du har arbetat flera år som säljare där du fått god förståelse för försäljning och dess processer. Som person är du ödmjuk och lyhörd samt har ett starkt driv och stor passion för att göra affärer.

Du är trygg i ditt ledarskap och du förstår vikten av att få dina medarbetare att sträva mot gemensamma mål. Vi ser även att du har ett starkt kundfokus och ser att hög kundnöjdhet är ett självklart mål. Din personlighet präglas av struktur, nyfikenhet och kreativitet. Du har ett proaktivt försäljningssätt, är bra på att nätverka, samt att du har en naturlig fallenhet för att se nya affärsmöjligheter.

Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav, B-körkort är ett krav.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt
Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Försäljningschef, Säljchef, Säljledare, Försäljning, Premiumbilar
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 0768693058
Område Huddinge
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.