Hoppa till innehåll
Bilmånsson i Skåne AB logotyp

Fordonstekniker Hyundai

Publiceringsdatum
08 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bilmånsson är återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia och Hyundai. Vi är idag ca 330 medarbetare och finns i Eslöv, Hörby, Ängelholm, Kristianstad, Sjöbo, Ystad, Simrishamn, Klippan och Lund.

Vi säljer bilar och bilrelaterade kringtjänster som ger kunden ett bekvämt och miljövänligt bilägande. Vi strävar efter att vår personal skall känna arbetsglädje och genom engagerat uppträdande värna om företagets traditioner samt spegla våra kärnvärden hjärta & kompetens. Vårt mål är att ha Bil-Sveriges nöjdaste kunder och engagerade medarbetare varav vi ständig har fokus på vårt personal, kvalitets- och miljöarbete.

Om tjänsten

Du servar och reparerar med kompetens och noggrannhet, alltid med kundens bästa för ögonen. Till ditt stöd har du avancerade diagnos- och felsökningsprogram samt erfarna verkstadscoacher. I vår moderna märkesverkstad kommer du ingå i ett team av duktiga och trevliga medarbetare där vi tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul att äga bilar från oss. Din roll är avgörande för att vi ska lyckas!

Vem är du?

Du tycker om att ge service, är duktig på att kommunicera och trivs med att arbeta med människor och teknik. Som person är du stresstålig, flexibel och positiv. Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga. Vi värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket. Intresse av modern teknik och att lösa problem genom felsökning och elektronik behövs för att lyckas.

Du har yrkeserfarenhet från liknande arbete och det är meriterande om du arbetat med Hyundai tidigare. Vi ser gärna att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B.
  Anställningsform, omfattning och placeringsort

  Anställningen är tillsvidare, heltid med placering på Bilmånsson i Hörby.

  Kontakt

  Vill du veta mer om tjänsten så kontakta Nexhat Berisha, Servicechef, 0413-688 44.

  Vi tillämpar löpande urval, så skicka in din ansökan snarast möjligt!

  Varmt välkommen till vår Bilmånsson-familj

  Liknande Jobb

  Bilmånsson i Skåne AB logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  08 april 2024 (46 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Bilmånsson är ett bilföretag som tillhandahåller alla biltjänster du och din bil behöver. Från bilförsäljning till serviceverkstäder och Tankastationer. Våra nybilsmärken är Volvo, Renault, Dacia och Hyundai och vi säljer även ett stort antal begagnade bilar. Bilmånsson finns i Eslöv, Hörby, Klippan, Kristianstad, Lund, Simrishman, Sjöbo, Ystad och Ängelholm.

  Varmt välkommen att besöka oss!