Systemtekniker

Systemtekniker

Unikom befinner sig i ett expansivt skede och de behöver bli fler kompetenta medarbetare som vill leverera en säker och utvecklingsinriktad IT-miljö tillsammans med dem! Vi söker nu Systemtekniker Digital Workplace med placering i Hörby – missa inte en chans som denna!  

Unikom
IT kommuner i Skåne AB (Unikom) är ett IT-bolag som ägs av Bromölla, Hörby, Höör, Osby, Sjöbo och Östra Göinge. Vi är resultatet av ett flerårigt kommunalt samarbete där vårt upplägg är unikt i Sverige. Vårt uppdrag är en spännande satsning med en modern syn på kommunal IT-verksamhet.

Unikom levererar kvalitativ och säker drift av all IT till våra ägarkommuner. För att möta samhällsutvecklingens krav och kommuninvånarnas digitala förväntningar, innefattar även vårt uppdrag att tillsammans med kommunernas verksamheter arbeta med digital utveckling och stödja samverkan, framväxt och innovation.

Unikoms erbjudande
Inom Unikom är de ett 50-tal anställda och stolta över att de tillsammans skapar en trivsam och utvecklande arbetsplats. Teamkänslan viktig och de är angelägna om att alla bidrar med sin kompetens, sina idéer och en positiv inställning. För närvarande finns möjlighet för distansarbete flera dagar i veckan och planen är att fortsätta så.

Om rollen
Hos Unikom får du arbeta med den senaste teknikutvecklingen och du ges chansen att fördjupa dig inom spännande områden. Du får vara med och driva och påverka utvecklingen av en spännande och växande miljö som ligger i framkant. Arbetet som Systemtekniker Digital Workplace sker både självständigt och i grupp som är en del av infrastrukturavdelningen.

Fokus ligger på Microsofts produkter och lösningar. Grupperingen där du ingår har tre primära områden: applikationspaketering, hantering av klientplattform (deployment, hårdvarucertifiering, OS-konfiguration mm) samt ansvarig för deras MDM-plattform Intune. Du kommer arbeta med att underhålla, övervaka och utveckla klientplattformen. Det innebär versionsuppdatering, konfiguration, patchning och hantering av Windows på deras ca 6500 klientdatorer. En annan del av arbetet är paketering av applikationer till Windowsplattformen. Du hanterar även ärenden i tredje linjen för ärenden som kommer in via deras ServiceDesk. Du kommer även ha kontakt med förvaltare, användare och leverantörer.

Ditt arbete i Intune innebär konfiguration och utveckling av miljön för deras mobila enheter. Möjlighet att ingå i deras säkerhetsgrupp där de arbetar med omvärldsbevakning vad gäller IT-säkerhet samt kontinuerligt arbete med att säkra upp miljön.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbete inom IT och ett genuint IT-intresse. För att trivas i rollen som Systemtekniker Digital Workplace krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt. Vi tror att du som person är engagerad och ansvarstagande, du vill konstant utveckla och förbättra miljö och leverans. Du behärskar svenska väl i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.
Vi ser gärna att du har fördjupade kunskaper inom en eller flera av följande:
  • MEMCM (SCCM)
  • Intune
  • Applikationspaketering
Har du dessutom erfarenhet av antingen MDM lösning, Windows 10, Windows Server, Powershell, M365, IT-säkerhet eller eKlient så är du helt säkert vår drömkandidat!

Önskelistan kanske känns lång (men vi söker ju en stjärna!). Så har du kommit ända hit och checkat några av boxarna är det nog dags att slänga iväg din ansökan. Vi ser fram emot den!

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Unikom med OnePartnerGroup. Vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Elin Fröjd på elin.frojd@onepartnergroup.se eller på 070-763 12 93.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Hörby
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.unikom.se
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se