Systemtekniker Digital Workplace till Unikom

Systemtekniker Digital Workplace till Unikom

Systemtekniker Digital Workplace

IT kommuner i Skåne AB (Unikom) är ett IT-bolag som ägs av Bromölla, Hörby, Höör, Osby, Sjöbo och Östra Göinge. Vi är resultatet av ett flerårigt kommunalt samarbete där vårt upplägg är unikt i Sverige. Vårt uppdrag är en spännande satsning med en modern syn på kommunal IT-verksamhet.

Unikom levererar kvalitativ och säker drift av all IT till våra ägarkommuner. För att möta samhällsutvecklingens krav och kommuninvånarnas digitala förväntningar, innefattar även vårt uppdrag att tillsammans med kommunernas verksamheter arbeta med digital utveckling och stödja samverkan, framväxt och innovation.

Inom Unikom är vi snart ett 50-tal anställda och stolta över att vi tillsammans skapar en trivsam och utvecklande arbetsplats. Hos oss är teamkänslan viktig och vi är angelägna om att alla bidrar med sin kompetens, sina idéer och en positiv inställning. Nu befinner vi oss i ett expansivt skede och behöver bli fler kompetenta medarbetare som vill leverera en säker och utvecklingsinriktad IT-miljö tillsammans med oss.

Vi söker ytterligare en Systemtekniker Digital Workplace med placering i Hörby.

Arbetsuppgifter:

Hos oss får du arbeta med den senaste teknikutvecklingen och chansen att fördjupa dig inom spännande områden. Du får också stor möjlighet att driva och påverka utvecklingen av en spännande och växande miljö som ligger i framkant.

Du kommer arbeta med att underhålla, övervaka och utveckla klientplattformen samt med olika ärenden som kommer in via vår ServiceDesk.

Det innebär versionsuppdatering, konfiguration, patchning och hantering av Windows på våra snart ca 6500 klientdatorer. En annan del av arbetet är paketering av applikationer till Windowsplattformen.

Du kommer även att arbeta med vår plattform för mobila enheter,

Du ingår också i vår säkerhetsgrupp där vi arbetar med omvärldsbevakning vad gäller IT-säkerhet samt kontinuerligt arbeta med att säkra upp miljön.

Arbetet som Systemtekniker Digital Workplace sker både självständigt och i grupp som är en del av vår infrastrukturavdelning. Du kommer även ha kontakt med förvaltare, användare och leverantörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

- Har helst 5 års erfarenhet av arbete inom IT

Grupperingens tre primära områden är applikationspaketering, hantering av klientplattform (deployment, hårdvarocertifiering, OS-konfiguration mm) samt ansvarig för vår MDM-plattform Intune. Vi söker dig som idag arbetar som ansvarig och drivande inom minst ett av områdena men gärna flera.

- Har erfarenhet inom flera/alla dessa områden:
  • MEMCM (SCCM)
  • Intune
  • ApplikationspaketeringMeriterande:
  • MobileIron eller annan MDM lösning
  • Windows 10
  • Windows Server
  • Powershell
  • M365
  • Active Directory
  • IT-säkerhet
Rollen som Systemtekniker Digital Workplace kräver ett strukturerat arbetssätt. Som person bör du vara ansvarstagande, drivande och fungera väl i olika konstellationer, oavsett om det handlar om samarbetet inom arbetsgruppen, i de bolagsövergripande projekten eller utåt mot våra användare.

Det är viktigt att du har förmågan att prioritera i situationer när det är högre arbetsbelastning.

Du behöver också kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ men med grunden i arbetsgruppens samarbete.

Du erbjuds goda möjligheter till utveckling av både kompetens och specifika arbetsområden.

B-körkort fordras.

Kontakt

I denna process samarbetar vi med OnePartnerGroup och Christian Gullander 0734-305025

Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval.
Mer info
Område Hörby
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (62 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se