Kommunikatör på deltid

Kommunikatör på deltid

Vi
erbjuder en mycket omväxlande tjänst som bland annat innefattar omvärldsbevakning, möten med potatisodlare, myndigheter, andra branschföreträdare, närliggande producentorganisationer och media samt kontakter med Europatat, den europeiska samarbetsorganisationen för odlare, potatishandlare och utsädesproducenter.

Du har
huvudansvaret för medlemsbladet Pluggen som distribueras till våra medlemmar varannan vecka via mail.

Du är
också ansvarig för föreningens kommunikation i sociala medier och delaktig i mötesverksamhet och externa kontakter i samråd med styrelsen. Du kommer att representera branschen i olika projekt och dialoger med andra organisationer och agrara nätverk.

Vi
söker dig som har en relevant utbildning, är utåtriktad och kommunikativ. Du är drivande och självgående och trivs med att finnas i debatten. Du har hög integritet, är lojal och förtroendeskapande. Meriterande är kunskap om svenskt lantbruk och potatisbranschen samt erfarenhet av arbete och kontakter med svenska myndigheter.

Tjänsten
är placerad i södra Sverige och innefattar visst resande inom Sverige. Du behärskar engelska i både tal och skrift.
Mer info
Kontaktperson Anders Andersson
Telefon +46708462280
Email Mejla Anders Andersson
Område Hörby
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Deltid, Frilans
Hemsida http://www.potatisodlarna.se
Sista ansökningsdag 2 apr (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Potatisodlarna är odlarorganisationen för koordinering av matpotatisodlarnas gemensamma intressen. En viktig uppgift spridning av marknadsinformation till matpotatisodlare över hela Sverige. Idag har vi ca hälften av Sveriges matpotatisareal som medlemmar i organisationen.
Vi är intressemedlemmar i LRF och bevakar näringspolitiska frågor därigenom. Vi är bollplank för forskning och utveckling inom potatisodling och driver den mest omfattande demoodlingen av nya potatissorter i Sverige.