Larminstallatör sökes

Larminstallatör sökes

Har du ett tekniskt intresse och trivs med att praktiskt få arbeta med varierande arbetsuppgifter? Trivs du med att ta stort eget ansvar och använda din tekniska fallenhet i en lösningsorienterad vardag?

Lernia söker nu en semestervikarierande larminstallatör för resande uppdrag i Skåne.Arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak sköta installationer av nya anläggningar, samt att utföra service på befintliga larmanläggningar. Du har daglig kontakt med kunder och teknikersamordnare för att kunna lösa närliggande uppdrag. Du ansvarar själv för att rapportera utfört arbete i affärssystemet. Efter avslutad installation skickar du direkt in larmförmedlingsunderlaget till larmcentralen.

Krav
  • Relevant utbildning inom svagström eller nätverksteknik, exempelvis gymnasieexamen inom el-och energiprogrammet
  • Straffri (utdrag ur brottsregistret krävs vid anställning)
  • B körkort
  • Svenska i tal och skrift
Vi tror att du som söker tycker om att hjälpa människor och att göra skillnad!
För att trivas i rollen bör du som söker ha en hög servicekänsla, vara kundorienterad och inneha en god social förmåga. Du bör ha goda datakunskaper och var tekniskt intresserad. Har du säljerfarenhet är det meriterande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Skåne

Vi söker en person som kan arbeta dagtid/heltid under veckorna 26-31.
För rätt person finns stora möjligheter till förlängning.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Bäckström på 0722546132 alt. emma.backstrom@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Hörby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 11 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.