Esperssons Åkeri söker en FORDONSANSVARIG med kunskap om lastbilar

Esperssons Åkeri söker en FORDONSANSVARIG med kunskap om lastbilar

Esperssons Åkeri är ett transportföretag som består av fasta transportuppdrag med livsmedel, torrgods och styckegods för olika kunders räkning. För närvarande sysselsätts totalt ca 60 personer och ett 30-tal fordon. Åkeriet vill på ett miljöeffektivt sätt erbjuda och utföra professionella transporter av gods.

Kontoret är placerat i Hörby och består av en förhållandevis liten personalgrupp på 5 personer inklusive VD som arbetar tätt tillsammans. Bilarna är uppställda på olika uppställningsplatser i Eslöv, Helsingborg, Kristianstad, och Malmö.

Vi behöver nu förstärka vårt team med en Fordonsansvarig och söker dig som har minst godkänd gymnasieutbildning inom området och/eller branschvana från transportnäringen. Att du är digital i ditt arbetssätt och kan hantera teknikens möjligheter i arbetet, är en förutsättning. Du behöver också vara bra på struktur, analys och har god prioriteringsförmåga.

Den vi söker kommer att i nära samarbete med övrig personal ansvara för fordonsparken. Det innebär att hålla koll på tidsramar, boka in, göra uppföljningar gällande service, besiktning, däckbyten och annat som rör fordonen samt planering av detta så att verksamheten flyter på så smidigt som möjligt.
Du kommer att arbeta både självständigt och i nära samarbete med övriga kollegor för att lösa den dagliga verksamheten. Problemlösning i ett stundtals högt tempo ser du som en utmaning och snabba lösningar ger dig energi.

Krav är
Körkort CE och YKB, för att du vid behov ska kunna köra våra fordon
Grundläggande kunskaper inom Word/Excel
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt kunskaper i engelska

Meriterande är
Erfarenhet från chaufförsyrket och/eller fordonsmekaniker
Vana från Fordonskontroll och Dynafleet

Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet och att du passar in i teamet.

Vi tar endast emot ansökningar (personligt brev och CV) per e-post till info@esperssons.se
Vi tillämpar individuell lönesättning och ser gärna att du anger löneanspråk.
Rekryteringen kommer att ske löpande. Vi ber dig därför skicka din ansökan så snabbt som möjligt. Frågor besvaras av Elisabet Döring, 0415-311 751.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hörby
Yrkesroll Fordon, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 dec 2020 (33 dagar kvar)