KLS Ugglarps söker kommunikatör/assistent till VD

KLS Ugglarps söker kommunikatör/assistent till VDÄr du en tempostark och driven kommunikatör som vill jobba digitalt och med fokus på sociala medier? Vill du arbeta brett och verksamhetsnära i ett expansivt företag? Sök då tjänsten som kommunikatör till vårt kontor i Hörby.

Arbetsuppgifter

Du tilldelas en bred roll i en flexibel organisation - som vår nya kommunikatör arbetar du med stödjande insatser inom hela organisationen genom att bl a vara rådgivare i frågor rörande kommunikation. Du planerar, utformar, sprider och förvaltar information för intern kommunikation riktad till medarbetare samtidigt som du ansvarar för kommunikation kring modervarumärket mot våra producenter och andra externa intressenter. Vidare blir du starkt bidragande i bolagets arbete med att skapa goda relationer och förtroende för organisationens mål.

Utöver ansvar och arbetsuppgifter relaterat kommunikation kommer du även att vara en förlängd arm till VD och fungera som hans assistent genom att bl a förbereda presentationer, sköta resebokningar, svara på mail samt organisera möten. Ditt primära och huvudsakliga fokus kommer dock vara kopplat till bolagets kommunikation men detta skapar en möjlighet för dig att få djupare insikt inom bolaget och hur företaget drivs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande, samtidigt som du har några års relevant erfarenhet av liknande roller som innefattar digital kommunikation. Du är väl förtrogen med webbutveckling och sociala mediers struktur och funktion. För oss är det viktigt att du kan analysera vilka kanaler som passar bäst för att nå ut med ett specifikt budskap samt hur budskapet kommer att uppfattas av mottagaren.

Vi ser gärna att du har kunskaper och färdigheter i Adobe Creative Cloud, Adobe Illustrator samt filmhantering. Då vi har kontor på flera orter är det ett krav att du har körkort. Det är förstås meriterande om du även har tidigare erfarenheter av lantbruk/djurproduktion men det är inte ett krav.

Dina egenskaper

Du trivs som bäst i roller där du får möjlighet att arbeta brett och med flera parallella arbetsuppgifter. Då du i din roll har stora interna och externa kontaktytor i ditt arbete med att supportera organisationen inom ditt specialistområde är det viktig att du är lyhörd, kommunikativ, stödjande och prestigelös samt att du har en har en god förmåga att organisera ditt arbete. Du har lätt för att fatta egna beslut och ta egna initiativ och du förstår vikten av en tydlig muntlig och skriftlig kommunikation.

Du har goda kunskaper i Officepaket och kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

Ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2019-03-24.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor relaterat rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare: Jonna Warnerbring på 0707- 956 090 eller jonna.warnerbring@roirekrytering.se. För frågor rörande tjänsten, vänligen kontakta: Maja Nordell, Business Developer och ansvarig för denna tjänst på majno@klsugglarps.se.

Om KLS Ugglarps

KLS Ugglarps är ett dotterbolag i Danish Crown Group som är ett av de ledande köttföretagen i Europa med en omsättning på cirka 80 miljarder. Inom KLS Ugglarps finns det en lång tradition av att producera svenskt kvalitetskött. Med ett stort fokus på hållbar produktion utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder. Genom ett långsiktigt samarbete med våra leverantörer skapar vi en lönsam, effektiv och hållbar värdekedja. KLS Ugglarps bedriver idag verksamhet på sex orter i Sverige och äger även två charkuterifabriker. Företaget har en tydlig uttalad svensk profil där 100 % av allt kött kommer från svenska djur och en svensk produktion. Företaget sysselsätter idag cirka 1 500 personer och omsätter 5,5 miljarder kronor. Läs mer om oss på klsugglarps.se.
Mer info
Område Hörby
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (2 dagar kvar)