Mekaniker

Mekaniker

Vi behöver bli fler, är du den som vi söker till Häggenäs?

Vi skall förstärka vårt mekanikerteam med en person till, den vi söker skall vara intresserad av sitt yrke och stolt över att arbeta som mekaniker.

Arbetsplatsen är i Hörby, där det finns idag ett tiotal kollegor på anläggningen som både servar kundbilar och de som vi säljer till våra trevliga kunder.

Så är du sugen på en ny arbetsplats i ett företag utan långa beslutsvägar och varierande varumärke att jobba med så skall du söka dig till oss.

Din profil
Vad måste du då vara bra på? Vi ser att vara socialt kompetent som mycket viktigt, att vara glad och trevlig mot dina kollegor och våra kunder.

Erfarenhet inom mekaniker yrket i nutid är ett måste samt körkort för bil.

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Om ansökan
Skicka din ansökan till: admin@haggenas.se

Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så sök gärna så snart du har möjlighet.
Mer info
Område Hörby
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Här på familjeägda Häggenäs Auto arbetar vi med allt från nyttofordon till sportbilar. Gillar du Porsche har vi mycket gemensamt och du får gärna dra nytta av våra erfarenheter. Kanske hitta din drömbil eller sälja bilen du har idag. Vår verkstad servar, reparerar och modifierar alla bilmärken inklusive Porsche.