Bilmekaniker

Bilmekaniker

Vem vi är
Dala Bil och Traktor AB är
ett familjeföretag som är importörer av McCormicktraktorer, återförsäljare av traktorer av märket Zetor. Vi säljer också andra lantbruksmaskiner och lantbruksredskap. I anslutning till allt detta finns en verkstad där vi reparerar och servar både traktorer och bilar. Vi är BDS-anslutna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny bilmekaniker till verkstaden. Som bilmekaniker utför du felsökning och diagnostisering, service- och bilreparationer inom angiven reparationstid och med fackmannamässig bedömning.
Du arbetar mycket självständigt men samarbetar också med dina kollegor på anläggningen. Tillsammans har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Provanställning 6 månader tillämpas.

Kompetenskrav
Vi tror att du har några års erfarenhet som bilmekaniker och vi ser att du troligtvis idag arbetar som bilmekaniker. Vidare vill vi att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Det är en fördel om du har erfarenhet av Bosch diagnostikverktyg. Du bör ha god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och behärska det svenska språket. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du har ett biltekniskt intresse och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. För denna tjänst ser vi gärna att du är ordningsam, effektiv, samarbetsvillig och har en god prioriteringsförmåga.

Välkommen med din ansökan senast den 24 mars till ekonomi@dalabilotraktor.se, eller ring Mattias Nilsson på telefon 0413-322 90.
Mer info
Telefon +4641332290
Email Mejla Dala Bil & Traktor AB
Område Hörby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dalabilotraktor.se
Sista ansökningsdag 24 mars (6 dagar kvar)