Löneadministratör till bolag i Hörby

Löneadministratör till bolag i Hörby

Brightby Bemanning söker nu en löneadministratör åt kunds räkning. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta i mitten av juni, med en beräknad semester v. 28-30 innan uppdraget fortsätter. Det finns stora möjligheter till överrekrytering för rätt person. Du kommer att vara anställd som konsult på Brightby Bemanning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du kommer som löneadministratör arbeta med ca 400 löner i 2 bolag. Du får en två månaders övergång i den här rollen. Du kommer även vara back up när det kommer till leverantörsreskontra.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Det är ett krav att du har ett par års erfarenhet som kvalificerad löneadministratör, och känner dig bekväm i den rollen. Arbetet kräver goda kunskaper i det svenska samt i det engelska språket, och det är en fördel om du har arbetat i Visma/Agda och har erfarenhet av kollektivavtal.

Personliga egenskaper:

För att trivas och lyckas i rollen har du god förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ för att driva ditt arbete framåt. Som person är du noggrann, positiv och initiativtagande. Vi ser också att du har en förmåga att utveckla goda kontakter med olika intressenter.

Hör av dig till oss på Meritmind. Ring Magnus Petrisi, Konsultchef på 070-782 25 57 eller magnus.petrisi@meritmind.se för att höra mer om rollen som konsult på Meritmind. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se
Mer info
Område Hörby
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)