Industrielektriker till Eltjänst i Hörby - En del av Prenad

Industrielektriker till Eltjänst i Hörby - En del av Prenad

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Prenad är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi nya medarbetare till vår avdelning i Hörby för att utföra uppdrag till nya och befintliga kunder. Är du redo för nästa utmaning? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Tjänsten som industrielektriker innefattar att du självständigt ska utföra installations- och/eller automationsuppdrag samt övrigt driftunderhåll åt Prenads kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Du har kontakter med beställare, konsulter, kontrollanter samt leverantörer. Därför tror vi att du trivs med arbete i grupp såväl som självständigt arbete. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. Du har erfarenhet från industri och arbetar självständigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström, styr- och regler. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt.

Om Eltjänst i Hörby - en del av Prenad
Eltjänst startade år 1960 och sedan dess har vi utvecklats varje dag. Vi här i Hörby är ett trevligt gäng på 10 montörer som gör elinstallationer i många olika miljöer. Vi arbetar med långa och trogna relationer till våra kunder där vi hjälper varandra för att nå gemensamma mål.

Vad erbjuder vi dig?
Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Prenad som är en del av Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Det gör att vi tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Prenad jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Prenad får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Kontaktpersoner
Jonas Ovesson
Serviceledare
070-651 21 82
Mer info
Område Hörby
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 9 okt 2021 (13 dagar kvar)