Senior Strategisk Inköpare

Senior Strategisk Inköpare

Vill du arbeta med inköp på ett globalt växande företag i en medicinteknisk bransch? Här erbjuds du en varierande roll där du tillsammans med ett sammansvetsat team arbetar för att förse organisationen med material och tjänster till rätt kvalitet, i rätt tid, till rätt pris.

Som Senior Strategisk Inköpare på Atos Medical arbetar du strategiskt och ansvarar för hela inköpsprocessen och har det övergripande ansvaret för dina leverantörer. Du är en del av Supply Chain som idag består av sju medarbetare. Rollen innefattar varierande arbetsuppgifter som sköts parallellt. Du samarbetar med flera funktioner inom verksamheten både internt och externt och har en koordinerande roll mellan de olika områdena.

Arbetsuppgifter
  • Upphandlings- och avtalsansvar för färdigvaror till den globala marknaden
  • Ansvara för att både vi och leverantörerna möter både pris och funktionskrav för att kunna vara konkurrenskraftiga
  • Ansvarig att vår produktportfölj uppfyller både vårt QMS och de regulatoriska krav som ställs
  • Löpande samarbeta med vår marknads- och utvecklingsavdelning för att optimera vår produktportfölj
Erfarenheter
  • 5-15 års erfarenhet som upphandlare i ett globalt företag med väl utvecklat QMS
  • Arbetat med tyska leverantörer, på tyska
  • God erfarenhet i Officepaketet, framförallt Excel
  • Har gjort kvalitetsrevisioner hos leverantörer
Kompetenser
För att lyckas i denna roll ser vi att du är en driven och ansvarstagande person. Du behöver vara trygg i att driva på ditt eget arbete och ta affärsmässiga beslut. Du trivs i en värderingsstyrd arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, fokus, prestigelöshet, lagarbete och en ständig vilja att utveckla och förbättra, där även du förväntas bidra.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och gillar att förhandla och omvandla förhandlingar till avtal. Det är meriterande med kunskaper i SAP och erfarenhet från medicinteknisk- eller annan QMS-styrd tillverkningsindustri. Du behärskar både engelska och tyska i såväl tal som skrift då vi är ett globalt företag och har många tyska leverantörer.

Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad. Du är duktig på att kommunicera och har en förmåga att skapa förtroende. Du har också en fallenhet att prestera bra under högt arbetstempo. För denna tjänst kommer dina personliga egenskaper väga tungt, men erfarenhet från upphandlingsarbete och QMS är ett krav.

Placering och kontaktperson
Tjänsten är en tillsvidareanställning och avser heltid på dagtid. Placering i Hörby, 20 minuter norr om Lund. Cirka 30 resdagar/år.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hilding Olofsson via mail hilding.olofsson@atosmedical.com

Sista ansökningsdagen är den 12 december, 2019. Vi intervjuar löpande så vänligen skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Vi erbjuder
Du kommer att ingå i ett litet team som arbetar tillsammans i en dynamisk organisation för att kontinuerligt växa och utveckla verksamheten. Vi erbjuder en omväxlande tjänst där ingen dag är den andra lik. Vårt företag är världsledande inom vårt segment. Du får ett arbete i en internationell miljö där en del tjänsteresor ingår i arbetet, främst i Europa.
Mer info
Område Hörby
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 jan 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Join us and give people a voice
Atos Medical är ett medicinteknikföretag med inriktning på röst- och lungrehabilitering för patienter som opererat bort sitt struphuvud till följd av cancer.

Atos Medical är globalt marknadsledande, med huvudkontor i Sverige och över 20 dotterbolag världen över. Vi utvecklar, tillverkar och säljer våra produkter direkt till både institutioner och slutanvändare. Vi använder oss av konstruktionslösningar och teknik som bygger på årtionden av erfarenhet och en djup förståelse för våra användare.

Vi anser att alla bör ha möjlighet att tala, även efter cancer. Vi är hängivna våra värderingar – We listen – We focus – We engage – We inspire varje dag. Vi har god kontakt med våra intressenter, involverar dem i våra aktiviteter och strävar efter att stödja dem och varandra varje dag. Oavsett vem vi interagerar med – användare, kollegor, vårdpersonal, affärspartners – så ligger respekt och integritet till grund för allt vi gör.